PR CUAET
-
Я бачив і знаю, як вони повинні працювати. Я бачив як працює посольство Канади в Україні. І якщо порівнювати то українські консули та посли відносяться до громадян України, як до кріпаків. І це систематичний підхід, як в Європі так і в США та Канаді.
-
З адвокатом.
-
Ви самі подавались, без адвоката?
-
Мене всі не цікавлять ,я за себе говорю ви за себе ...
-
Скажіть усім ті хто не може отримати консульські послуги 😁
-
Это совершенно разные вещи, получить отказ, спокойно сидя дома или потратить несколько лет на чужую страну, просто так подарив ей кучу времени, сил и денег.
-
Дальше відкрий сафарі там в останній вкладці все написано
-
Знову ж таки, ми дізналися про гуманітарну програму від сім'ї, яка подалася в квітні 2023 і отримала апрув. Поки ми зібрали документи, поки переклали, вже настав серпень. Отримали ми ПР в кінці січня, а та сім'я аж в червні цього року, якщо я не помиляюсь. Так що ніхто не знає, кому офіцери дають пріоритет. Зараз ось мої знайомі, які подавалися після нас, в жовтні чи листопаді минулого року, отримали картки. Аж дві сім'ї. Якось дивно вони розглядають.
-
Читайте уважно. Написав відповідь.
-
Так на 18 000 (нехай не заявок, а хоча б людей), то 2 офіцери, щось вирішать?
-
Щось в консульстві не чули взагалі про такі можливості…
-
То для таких була можливість стати на військовий облік до 16 червня 2024 в консульстві.
-
Тому що цих громадян криміналізували. Не усі це розуміють…
-
Вітаю Вас 🤩 А ви не памʼятаєте, в вас номер аплікації починався з H0001 чи H0000?😅🙈
-
Так
-
А чи ви знялися з обліку в Україні і стали на консульський в Канаді ? Не знайшов відповідь на це що питав .
-
хто не може отримати консульські послуги до консульства і не ходять 😄
-
H0000
-
Була постанова кабінету міністрів
-
Да,я так паспорт забирал чз дию..резерва нет
12 Jan 2024, 17:45
316799/439179
5 minutes ago