PR CUAET
-
Нуу, некоторые и справки о несудимости с Канады берут тоже
-
Но я не отправлял
-
Но её тоже некоторые отправляют в Польшу
-
Вот этой в инструкции нет.
-
Я не изобретала велосипед. Есть инструкция на оф сайте. По ней делала)
-
Я знаю.я говорю за вот эту
-
Есть на сайте canada.ca ссылка как получить эти справки с разных стран. Там ссылка на польскую. Делала по инструкции
-
Скажіть, будь-ласка,в профілі WES на сторінці Recipients треба вказувати і IRRC, і Alberta Government якщо подаватись буду по AOS? Чи тільки IRCC?
-
А другую не обязательно отправлять? А то одни отправляют ту которая с IRCC качается ещё, а другие нет
-
Я так розумію в нерухомість входить не тільки житло а і земельні ділянки?
-
Вказується головний. Але є розділ - депендент(дружина, діти) хто був в заявці
-
Зато після отримання JAL процес стає нуууу дуже легкий
-
По Атлантиці провінція має його прислати вам поштою, але клопотає про це роботодавець. І тоді ви з тим подаєтеся на Атлантичну програму.
-
Ее потом перевести на англ
-
Щиро дякую
-
Це не дуже стосується конкретних програм. Якщо ви не можете пройти по програма[? це зовсім не означає що вам мають дати ПР. Якби так було, то навіщо оце вот все. В загальному на цю програму потрібно задовільнити наступні моменти (s тут немає конкретного списку документів чи критеріїв, це побудова кейсу в "вільному форматі"): - неможливість отримати ПР, або отримати тимчасовий статус, або залишитися легально в Канаді - глибоке укорінення в Канаді (сімейні звязки, родичі, робота, церква, волонтерство, час перебування в Канаді, народжені тут діти і тд і тп) - відсутність привязки до країни виходу (немає кому вас там підтримувати, немає родичів, друзів, немає нерухомості, засобів для інсування, роботи, війна, небезпека, тощо) - вплив на вас відмови або депортації (в тому числі часто беремо висновки психолога, та описуємо які це буде мати наслідки для конкретної людини) - самодостатність в Канаді (є робота, є мова, або вивчається, є де жити, є кому подбати про вас тут). Це не означає що має бути все на максимум, але цього всього має бути по більше, для того щоб показати що у вас просто взагалі немає інших варіантів, і не довзолити вам тут залишитися було б жорстоко та негуманно.
-
Вот эта бумага назад по почте приходит со штампом что не фигуруеш) вот и вся довидка о несудимости с польши
-
Я брала пляшку з водою, тільки етикетку треба зняти
-
Мені дозволили взяти з собою бутилочку води, але сказали зірвати етикетки аби була прозора🙂
-
Спасибо 🙏🏻
12 Jan 2024, 17:45
31679/466266
less than a minute ago