PR CUAET
-
Підготуйте свіжу довідку і переклад про всяк випадок.
-
Там треба вміти працювати за алгоритмом і відмічати виконані пункти. Реально навіть високий рівень мови не потрібен
-
;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻 Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame
-
У вас також H0000?))
-
Отказ это прям совсем экстрим. Для этого и существуют требования программы чтобы оценить свои возможности. Для тех кому в этом нужна помощь, существуют иммиграционные консультанты. Все кто подаются на программы должны оценивать свои шансы и иметь план а и хотя бы б. Вопрос стоял о времени ожидания. Ждать всегда сложно - иммиграция из вне это жизнь на чемоданах. Иммиграция изнутри - это жизнь на чемоданах. Вам дали возможность прожить это ожидание в условиях безопасности, начать строить опыт и связи. И так далее. Я бы за такую возможность много чего отдала в 2014. Мы ожидали наше решение в третьей стране когда нас лишили всего уже тогда, когда большая часть Украины и не догадывалась что идет война. И по сути пережили две иммиграции. Отдали третей стране кучу денег и сил за два года, но я очень благодарна за временное убежище и безопасность моей семьи. Этому нет цены. Иногда очень важно посмотреть на ситуации с разных сторон и ждать станет легче.
-
Це краще уже до місцевих консультантів звернутись за додатковою інфо) в них більша вибірка має бути 👌
-
В мене 0000🙄
-
Так. Не порівняти. Тому ми і прийняли рішення іммігрувати. Просто трошки раніше, ніж трапилося 24 лютого. Але ніхто не знає, через що кожному з нас (з вами) довелося пройти. Тому не варто мірятися не буду казати чим. Моя ідея завжди була лише в тому, що не треба хаяти країну, яка так чи інакше відкрила свої двері для вас. І в яку ВИ хочете іммігрувати, а не навпаки. І Канада - це свідомий вибір кожного з нас. Тому що від вибухів 24 лютого не обов'язково було летіти через океан. Тому мені здається, що варто просто з гідністю і повагою ставитися до Канади як до свого власного вибору.