PR CUAET
-
це не лиш ця пані, що вище писала. це дані останніх двох тижнів і кейсів, що отримали апрув по них.
-
Скажіть будь ласка, це якась програма так показує? І як так можна подивитись інформацію? Дякую
-
Тут просто тьма тих центрів. І пусто в них.
-
Прауює? бо в листі типо сказано не можна Ми то зробили аппоінтмент але треба чекати тиждень коли в Оттаві можна в СервісКенада через чергу мабуть
-
В Торонто все ок, але черги великі.
-
У нас такої опції, як жива черга, не було (Ванкувер). Далі першого віконечка при вході нас пустили лише перевіривши апоймент.
-
О я щось пропустила, день не заходила у групу, це вже слотів що, не будуть викладати а де саме чи вже усюди, спочатку лавочку у Едмонтоні прикрили, і потім і в Оттаву а Торонто ще тримається 😅😂
-
Можна і в живі черзі
-
Ми через день знайшли. Ще час вибирали, який підходить. Можна було в деяких і на наступний день знайти кілька, але там час був незручний для нас
-
Я тільки за
-
И мы с Эдмонтона будем ехать, нам тоже скажите
-
Так, все змінилося. Тепер я навіть не знаю куди подіти ту купу вільного часу, яка зʼявилася без ловлі слотів)))
-
Ото так цікаво дізнатися, співвідношення заявок з трьома і чотирма нулями. Яких менше, яких більше… Цікаво, як тут опитування зробити?
-
3 червня
-
Countdown
-
Скажіть будь ласка, це якась програма так показує? І як так можна подивитись інформацію? Дякую
-
Так, це факт. При мені в лютому цього року в консульстві хлопець подавав документи на військовий облік. Прийняли без проблем.
-
три крапки натисніть - угорі, зправа
-
тільки робити запис. з цим проблем немає - місць вільних багато
-
Нема 🤷🏻♀️
12 Jan 2024, 17:45
316852/440420
21 minutes ago