PR CUAET
-
Antgpt [-1002370826857] заблоковано. 💡 Він може писати тільки через свій профіль, але не через інші канали.
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Всем привет. Работаю как рабочий ironworker. Сейчас только увидел, это noc 72105. Когда спросил у супервайзера, он посмотрел и сказал, что это noc 2362 non-residental building construction. Это типа как сфера, в которой мы работаем, но всё делаем по ноку ironworker. Я могу попросить, чтобы они мне заполнили employer reference letter как нужно, чтобы всё совпадало. Мне нужно переделывать мою анкету или как? Я у него спрашивал про сферу, в которой мы работаем, поэтому так и получилось. Как быть?
-
В знайомої була схожа відмова на днях, переподаються
-
Після ІтА в ЕЕ неможливо «від грузити» анкети
-
В вас скоріш за все в персонал хісторі було вказано 7-2024 як останній раз проживання в Україні, тому і такий запит
-
Можно сейчас переделывать анкету? Удалить и создать новую? Проблем не возникнет?
-
Message from user Екатерина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Протягом місяця, самостійно це зробити як в деяких програмах неможна
-
Заяву ви заповнювали для DHL, тому що на сайті заява тільки для дипломатичної почти. (Якщо маєте,скиньте заяву для DHL) Тобто для успішної доставки паспорта треба заява (DHL), квитанція про оплату і все? Чи треба ще додати щось ? Треба додати заяву яка вказана на сайті консульства? Але там заява на доставку дипломатичною поштою? Дякую
-
Бо перепродати легше було ніж тяганина з IRCC. В тих провінційна стала ліміт Інший також пере подавався через цю довідку 2 рази