PR CUAET
-
Бо перепродати легше було ніж тяганина з IRCC. В тих провінційна стала ліміт Інший також пере подавався через цю довідку 2 рази
-
Підскажіть будь ласка, отримали номінацію по Rural, подалися на ПР? Чи можна змінювати роботу?
-
Не було помилки, все багато разів було перевірено ;( Так, можна запросити atip і наш лоер саме цим і займається зараз, але ви ж спробуйте додзвонитись до них, 45 хв на лінії і відповідь «сорі, база не працює, зателефонуйте пізніше» Будемо виясняти, нажаль схожих кейсів мені знайти не вийшло
-
Підскажіть будь ласка, отримали номінацію по Rural, подалися на ПР? Чи можна змінювати роботу?
-
-
В потоці обговорювання як і коли забрати готовий паспорт, зовсім важко бачити повідомлення щодо теми гілки - саме про слоти, коли і як їх спіймати. То не є тема цього чату...
-
Початок березня 3 нулі
-
Якщо вас цікавить кар'єра в поліції, поліція міста Лондон, Онтаріо набирає на роботу кадетів. Вимоги: - мати 18 років - мати завершену повну середню освіту - водійське посвідчення G - мати сертифікації First Aid та CPR - хороша фізична підготовка - бути громадянином або постійним резидентом Канади Стартова зарплата: $44,530 плюс відмінний пакет бенефітів.
-
Да да я отработала в Альберте 1 год. Просто хотела дополнительные балы
-
Чесно не знаю що і думати вже девʼятий місяць, а нічого не чутно