PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка, отримали номінацію по Rural, подалися на ПР? Чи можна змінювати роботу?
-
Підскажіть будь ласка, отримали номінацію по Rural, подалися на ПР? Чи можна змінювати роботу?
-
В потоці обговорювання як і коли забрати готовий паспорт, зовсім важко бачити повідомлення щодо теми гілки - саме про слоти, коли і як їх спіймати. То не є тема цього чату...
-
Початок березня 3 нулі
-
Якщо вас цікавить кар'єра в поліції, поліція міста Лондон, Онтаріо набирає на роботу кадетів. Вимоги: - мати 18 років - мати завершену повну середню освіту - водійське посвідчення G - мати сертифікації First Aid та CPR - хороша фізична підготовка - бути громадянином або постійним резидентом Канади Стартова зарплата: $44,530 плюс відмінний пакет бенефітів.
-
Да да я отработала в Альберте 1 год. Просто хотела дополнительные балы
-
Чесно не знаю що і думати вже девʼятий місяць, а нічого не чутно
-
Зараз вже ніяк,чекайте на оновлену систему. Скоріше за все зроблять як для віз США, реєструєшся на чергу,і спокійно чекаєш два роки.
-
Я вам напишу свои мысли, могут быть не согласные....почти год гум программа по украинцам почти не двигалась, были сосредоточены на другой, сейчас они начали рассматривать, но это не обычная программа, где может быть стабильная очередь, все зависит от того кому распределили и какая у него загруженность ( офицера) думаю сейчас пойдут преапруву потихоньку, но четкой очереди не будет....ибо дела скорее всего как то сортируют... но номер думаю никак не приоритет....просто ждем, как бы трудно это не было....
-
По TechPath Way будуть працювати? Можливо були запрошення?
-
Подача на ПР , очікування листів відповідей , очікування самого ПР , очікування картки. Та непочатий край тривоги , Ви шо👀
-
Так, залишається лише очікувати і вірити