PR CUAET
-
В потоці обговорювання як і коли забрати готовий паспорт, зовсім важко бачити повідомлення щодо теми гілки - саме про слоти, коли і як їх спіймати. То не є тема цього чату...
-
Початок березня 3 нулі
-
Якщо вас цікавить кар'єра в поліції, поліція міста Лондон, Онтаріо набирає на роботу кадетів. Вимоги: - мати 18 років - мати завершену повну середню освіту - водійське посвідчення G - мати сертифікації First Aid та CPR - хороша фізична підготовка - бути громадянином або постійним резидентом Канади Стартова зарплата: $44,530 плюс відмінний пакет бенефітів.
-
Да да я отработала в Альберте 1 год. Просто хотела дополнительные балы
-
Чесно не знаю що і думати вже девʼятий місяць, а нічого не чутно
-
Зараз вже ніяк,чекайте на оновлену систему. Скоріше за все зроблять як для віз США, реєструєшся на чергу,і спокійно чекаєш два роки.
-
Я вам напишу свои мысли, могут быть не согласные....почти год гум программа по украинцам почти не двигалась, были сосредоточены на другой, сейчас они начали рассматривать, но это не обычная программа, где может быть стабильная очередь, все зависит от того кому распределили и какая у него загруженность ( офицера) думаю сейчас пойдут преапруву потихоньку, но четкой очереди не будет....ибо дела скорее всего как то сортируют... но номер думаю никак не приоритет....просто ждем, как бы трудно это не было....
-
По TechPath Way будуть працювати? Можливо були запрошення?
-
Подача на ПР , очікування листів відповідей , очікування самого ПР , очікування картки. Та непочатий край тривоги , Ви шо👀
-
Так, залишається лише очікувати і вірити
-
AntGPT Automatic Quantitative Trading Platform 🔥 Project Launched on October 28! Join this stable platform for a rare opportunity to earn 100% profits! Invite friends to boost your income and enjoy high returns. ✅Registration Gift: 8 USDT ✅Minimum Deposit: 10USDT ✅Minimum Withdrawal: 1USDT ✅Withdrawal Time: Withdraw daily, with funds credited in 2 minutes. Fees and Commissions (Automatic) VIP1: 5% (Minimum: $10 or invite 2 VIP1 members) VIP2: 5.5% (Minimum: $500 or invite 10 VIP1 members) VIP3: 6% (Minimum: $4,000 or invite 20 VIP1 members) Team Commissions (Automatic) Level 1: 10% Level 2: 5% Level 3: 4% Level 4: 3% Join now and seize this earning opportunity! If you are interested, feel free to contact me If you are interested, feel free to contact me If you are interested, feel free to contact me
-
Вирішив перевірити, зателефонував ще раз: - we are reviewing whether you meet the eligibility requirements. Про background check ані слова. Тобто, на скільки я розумію, файла ніхто ще не торкався.
-
У нас 12.07 еліджибіліті, 28.07 Квебек прислав документи на CSQ заповнити (по емейлу), відправили їм заявку 31.07. З тих пір тиша. В четвер додзвонилися в МІФІ. Взнали, що заявку вони отримали 2 серпня і що вона в розгляді. Що ця програма належить до гуманітарних. Час розгляду назвати не зміг, бо справа розглядається і невідомо, коли це завершиться. Для ідентифікації питав номер справи, який вони присвоюють тут у Квебеку (номер справи, який приходить з АОР - не годиться). Звісно, в нас його не було. Коли він вже знайшов нашу справу через ім'я / прізвище тощо, ми спитали, чи може він нам сказати її номер. Сказав, що по телефону вони його не називають, присилають поштою (тобто ще може бути АОР від Квебека, лол). Разом із заявкою ми заповнили форму, щоб бути представником заявника. Але тієї форми в них чомусь нема (хоча все надіслано в одному конверті). Будуть шукати. Схоже, їх косить той самий вірус сліпоти, що й IRCC, коли йдеться про те, щоб побачити форму representative. Тож мусили підключити до дзвінка нашого заявника, щоб людина авторизувала дзвінок. Людині більше 80 і французькою не говорить. На щастя, авторизація була проста: запитали ім'я і чи авторизуєте ви розмову з вашим родичем (тобто лише раз треба було сказати oui, що ми написали на листочку).
-
Підскажіть як спіймати слони або хто може допомогти?