PR CUAET
-
О боже. Программа принадлежит к гуманитарным - это мне уже не нравится, ведь в Квебеке это 5 лет. У меня eligibility пришло в начале августа, в начале сентября ответила на все и никаких форм, ничего совсем не пришло. Не сильно хочется чтобы добавилось + несколько лет просто из-за того что это Квебек затягивает процесс.
-
Работа В Украине и Европе t.me/Anya112A
-
🚀 Boost Your Crypto Profits with Our Automated Trading Solution! Our 🌟 Join Now & Get a Bonus Receive 📈 Investment Options 💰10 USDT ➔25 USDT in 30 Days 💰100 USDT ➔262 USDT in 30 Days 💰1,000 USDT ➔2,835 USDT in 30 Days 💰5,000 USDT ➔ 12,450 USDT in 30 Days 📅 Daily Withdrawals Withdraw anytime, starting from just 1 USDT. 🎉 Referral Rewards Earn 2 USDT for each friend you invite! Join now to maximize your earnings! ❤️Registration link: antgpt.org/h5/index.html#/pages/user/register?shareCode=761113 🩷Official Group: t.me/+KIB8m6vQ1rY0NGNk
-
Добрий день. Ми подали на Express Entry і тепер в пулі. Скажіть, може хто знає які документи потрібно буде надавати після того як тебе виберуть? Якщо у когось є якісь посилання з списком, буду дуже вдячна. Нас ще не вибрали і шанси маленькі так як бал низький, але мені дуже цікаво і хочеться бути готовою. Дуже дякую 🙏
-
Анастасія , підкажіть будь ласка. Едмонтон . Паспорт виготовлений 10.10. Замовила DHL та вислала заяву і квітанцію 15.10. Досі немає трек номера. Як можна дізнатись , чи отримало Консульство мої документи ? Бо все можливо, якщо не отримало, то на DHL не передадуть ? Звісно. Як це можна дізнатись ? І якщо отримало, то скільки часу йде , щоб передати документи? Дякую Вам !
-
Так, хотілося б пошвидше. Тим більше, що є прецедент отримання сертифікату за 1.5 міс по цій програмі. Я підтримую зв'язок ще з однією людиною, які тоді ж подалися, коли і ми, вони теж чекають 3+ міс на сертифікат, теж дзвонили в МІФІ, тільки їм не змогли сказати, чи це програма гуманітарна, чи сімейна... Хоча в шапочці формуляру на CSQ написано наступне, і тому мало шансів на прискоренмй сімейний розгляд: Demande de sélection permanente Programme des personnes sélectionnées pour considérations humanitaires – Voie d’accès pour réunir les familles ukrainiennes.
-
Аналогічна ситуація! Чи отримали , чи ні? Як сліпе кошеня! Ніхто не рахує наші нерви!
-
Написали в той же день "Отримано"
-
Доброго дня. Мені потрібна віза до США. Хто цим займається - відпишіться будь-ласка. Дякую.
-
Але ж віза, то не паспорт, без неї нічого не трапиться. А відсутність паспорту - це нелегальне становище, бо крім нього також закінчуються і всі документи статусу. Тому так не може бути. Я не можу чекати на паспорт дитини 2 роки, бо тоді він ці 2 роки не зможе вчитися в школі. Тому не думаю, що буде таке. Черга в 3 місяці - так, може бути, але не роки