PR CUAET
-
Доброго дня. Мені потрібна віза до США. Хто цим займається - відпишіться будь-ласка. Дякую.
-
Але ж віза, то не паспорт, без неї нічого не трапиться. А відсутність паспорту - це нелегальне становище, бо крім нього також закінчуються і всі документи статусу. Тому так не може бути. Я не можу чекати на паспорт дитини 2 роки, бо тоді він ці 2 роки не зможе вчитися в школі. Тому не думаю, що буде таке. Черга в 3 місяці - так, може бути, але не роки
-
Освіта з wes, довідки з роботи теперішньої і минилух, довідка про не судимість з усіх країн де були більше 180 днів (з перекладом сертифікованим адвокатом або взята через консульство), свідоцтво про шлюб ( з перекладом), сертифікат по англ., скан загран паспорта. З основних наче все. Але вам після номінації надішлють список документів і у вас буде 60 днів для іх відправки
-
Якщо сімя чоловік і жінка- то на сім’ю. Якщо діти 18+ то тоді їм окремо
-
Добре в попередньому коментарі, переклади можна і українським перекладачем, довідка про несудимість може бути з дії без консульства, але свіжа
-
Не залежить від того чи працює, але не 18 а 19 років. Зазвичай gst на чоловіка платять, податкова сама вирішує
-
В ноутсах мають писати. Але що ще може бути так довго.
-
Так