PR CUAET
-
Это просто кошмар честно говоря, когда казалось бы технический этап может все замедлить на + несколько лет 🤦♀️
-
Двічі.
-
Є таке слово
-
Судячи з сайту, вони рекомендують податися на sin і одразу анкету на gst. Я б ще подала анкету rc66sch. Паперове, поштою, і хай марнується 15 тижнів :)))
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/individuals-leaving-entering-canada-non-residents/newcomers-canada-immigrants.html я буду поштою, бо по моїм відчуттям то швидше
-
Підкажіть, будь ласка, що це означає? В Резерві
-
Dec 15, 2023. H0001
-
И еще с учетом того что нет ни bridging work permit ни страховки не будет
-
🚀 Boost Your Crypto Profits with Our Automated Trading Solution! Our 🌟 Join Now & Get a Bonus Receive 📈 Investment Options 💰10 USDT ➔25 USDT in 30 Days 💰100 USDT ➔262 USDT in 30 Days 💰1,000 USDT ➔2,835 USDT in 30 Days 💰5,000 USDT ➔ 12,450 USDT in 30 Days 📅 Daily Withdrawals Withdraw anytime, starting from just 1 USDT. 🎉 Referral Rewards Earn 2 USDT for each friend you invite! Join now to maximize your earnings! ❤️Registration link: antgpt.org/h5/index.html#/pages/user/register?shareCode=761113 🩷Official Group: t.me/+KIB8m6vQ1rY0NGNk
-
Також після того як документи підготовлені, їх ще можна організувати в пдф так як вони і будуть загружатись. На жаль, я не знайшла чітку офіційну інформацію як воно буде виглядати, але трохи від людей зібрала. Пдф треба на кожну окрему людину, і він матиме обмеження по розміру в Мб (тобто треба буде зжимати і об'єднувати документи на якомусь сайті). Назва кожного документу має бути: Last Name - First Name – Document type - # Тобто напевно так: Ivanov - Ivan - Proof of Education - #1 На англ форумах писали, що можна створити і додати першу сторінку з переліком всіх документів в пдф файлі, наприклад таблицею Page | Document _ 2-3 | WES 4 | Bachelor's Diploma 5-6 | Transcript 7-8 | Transcript Translation Зазвичай треба тільки оцінювання освіти, але можуть дозапитати диплом та інше, тому краще одразу підгрузити Для чоловіків можна також одразу підгрузити в поле з додатковими документами на випадок military дозапиту: LOE, військовий квиток або приписне з перекладом якщо є, заповнена іміграційна форма про службу
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
Да, я напишу сюда, только ТА уже 2 месяца жду)