PR CUAET
-
Судячи з сайту, вони рекомендують податися на sin і одразу анкету на gst. Я б ще подала анкету rc66sch. Паперове, поштою, і хай марнується 15 тижнів :)))
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/individuals-leaving-entering-canada-non-residents/newcomers-canada-immigrants.html я буду поштою, бо по моїм відчуттям то швидше
-
Підкажіть, будь ласка, що це означає? В Резерві
-
Dec 15, 2023. H0001
-
И еще с учетом того что нет ни bridging work permit ни страховки не будет
-
🚀 Boost Your Crypto Profits with Our Automated Trading Solution! Our 🌟 Join Now & Get a Bonus Receive 📈 Investment Options 💰10 USDT ➔25 USDT in 30 Days 💰100 USDT ➔262 USDT in 30 Days 💰1,000 USDT ➔2,835 USDT in 30 Days 💰5,000 USDT ➔ 12,450 USDT in 30 Days 📅 Daily Withdrawals Withdraw anytime, starting from just 1 USDT. 🎉 Referral Rewards Earn 2 USDT for each friend you invite! Join now to maximize your earnings! ❤️Registration link: antgpt.org/h5/index.html#/pages/user/register?shareCode=761113 🩷Official Group: t.me/+KIB8m6vQ1rY0NGNk
-
Також після того як документи підготовлені, їх ще можна організувати в пдф так як вони і будуть загружатись. На жаль, я не знайшла чітку офіційну інформацію як воно буде виглядати, але трохи від людей зібрала. Пдф треба на кожну окрему людину, і він матиме обмеження по розміру в Мб (тобто треба буде зжимати і об'єднувати документи на якомусь сайті). Назва кожного документу має бути: Last Name - First Name – Document type - # Тобто напевно так: Ivanov - Ivan - Proof of Education - #1 На англ форумах писали, що можна створити і додати першу сторінку з переліком всіх документів в пдф файлі, наприклад таблицею Page | Document _ 2-3 | WES 4 | Bachelor's Diploma 5-6 | Transcript 7-8 | Transcript Translation Зазвичай треба тільки оцінювання освіти, але можуть дозапитати диплом та інше, тому краще одразу підгрузити Для чоловіків можна також одразу підгрузити в поле з додатковими документами на випадок military дозапиту: LOE, військовий квиток або приписне з перекладом якщо є, заповнена іміграційна форма про службу
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
Да, я напишу сюда, только ТА уже 2 месяца жду)
-
Мы подали в мае 00001
-
Добрый день. Ребята кто подавался сам есть такие? Есть такие кто выиграл свой кейс? Вы проходили психолога для дела?
-
Ні, тиша
-
Іншого варіанту не може бути. Нічого кращого придумати не можуть. Є країни де завжди є слоти на паспорт,але в Канаді з цим проблеми,бо багато бажаючих і не всі можуть дозволити злітати два рази до Португалії. (Трохи дорого) Так само із візами до США,в Польщі черга 2-3тижні,в Канаді 2+роки. І якщо ви не можете собі дозволити,полетіти два рази до Европи подати та забрати паспорт,то це ваші справи. Ніхто вам не забороняє зробити паспорт,є можливість. Але всі дуже скаржилися про слоти,тому зроблять автоматичну чергу. В деяких країнах вона буде 2-3 тижні,а в деяких 2-3 роки( бо пропускна спроможність консульства не велика,а бажаючих десятки тисяч) . Бариги перестануть заробляти,але і ви будете чекати в справедливій черзі. Памʼятайте,проблеми з паспортом,це ваші проблеми.( Ніяке МЗС України про це думати не буде) Можливість зробити паспорт в консульствах є,або міняйте країну,або заробляйте більше щоб два рази злітати та повернутися з паспортом.
-
Я оновив в межах дедлайну, все було ок, а потім пару тижнів тому з'явилася ця червона стрічка. Намагався оформити паспорт в Барселоні, бо тут проїздом, і мені відмовили. Сказали, що ніхто не прийме заяву на новий паспорт з таким статусом у резерві. Щоб його виправити, треба особисто з'явитися в ТЦК. Тобто, я так розумію, Україна робить все, щоб чоловіки, яки є за кордоном чи були вимушені повернутися, чи стали нелегалами в країні проживання. Якийсь tabaruette.