PR CUAET
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
Да, я напишу сюда, только ТА уже 2 месяца жду)
-
Мы подали в мае 00001
-
Добрый день. Ребята кто подавался сам есть такие? Есть такие кто выиграл свой кейс? Вы проходили психолога для дела?
-
Ні, тиша
-
Іншого варіанту не може бути. Нічого кращого придумати не можуть. Є країни де завжди є слоти на паспорт,але в Канаді з цим проблеми,бо багато бажаючих і не всі можуть дозволити злітати два рази до Португалії. (Трохи дорого) Так само із візами до США,в Польщі черга 2-3тижні,в Канаді 2+роки. І якщо ви не можете собі дозволити,полетіти два рази до Европи подати та забрати паспорт,то це ваші справи. Ніхто вам не забороняє зробити паспорт,є можливість. Але всі дуже скаржилися про слоти,тому зроблять автоматичну чергу. В деяких країнах вона буде 2-3 тижні,а в деяких 2-3 роки( бо пропускна спроможність консульства не велика,а бажаючих десятки тисяч) . Бариги перестануть заробляти,але і ви будете чекати в справедливій черзі. Памʼятайте,проблеми з паспортом,це ваші проблеми.( Ніяке МЗС України про це думати не буде) Можливість зробити паспорт в консульствах є,або міняйте країну,або заробляйте більше щоб два рази злітати та повернутися з паспортом.
-
Я оновив в межах дедлайну, все було ок, а потім пару тижнів тому з'явилася ця червона стрічка. Намагався оформити паспорт в Барселоні, бо тут проїздом, і мені відмовили. Сказали, що ніхто не прийме заяву на новий паспорт з таким статусом у резерві. Щоб його виправити, треба особисто з'явитися в ТЦК. Тобто, я так розумію, Україна робить все, щоб чоловіки, яки є за кордоном чи були вимушені повернутися, чи стали нелегалами в країні проживання. Якийсь tabaruette.
-
Я думаю что нет никакой теории заговора в этих нулях) может как в налоговой новый отсчет начинается в мае или июне. Или по достижению какого нибудь лимита ( числа) не факт даже что эти номере присваиваются только гуманитарным кейсам, может меняется первая буква, но все равно не хотят повторений номеров с другими программами.
-
Можна дуже добру аналогію привести,до цієї ситуації. В Торонто багато доріг(широких) , але інколи трафік такий у час пік,що за годину проїжджають пару кілометрів. За то на півночі Онтаріо доріг мало,але і трафіка немає і за годину можна 100+км проїхати. Чи означає це що влада Торонто гірша за місцеву владу у якомусь маленькому містечку? Ні,дороги будуть,вони чисті,відремонтовані (не такі як у Вінніпегу),хайвеї великі широкі, їдь скільки душа бажає. Але людей стільки в Торонто,що дороги просто не справляються з таким потоком автомобілів. Але на півночі ніхто широки дороги не будує,зимою не раз можна побачити погано прибраний сніг,але нікому це не перешкоджає. Живучи в Торонто ,не можна вимагати такого самого трафіку як Тандер Бей. Або переїжджаєте в Тандер бей,або миритися з трафіком Торонто. Іншого виходу просто не існує… А ми хочемо жити в мегаполісі,і їздити як маленьких містечках на півночі. Так само і з цими чергами на паспорт,або змінюєш країну проживання,або летите до іншої країни,або тихенько чекаєте. Бо в день консульство може прийняти до 40 людей,а бажаючих десятків тисяч. От і знаючи просту математику,порахуйте коли до вас дійде «справедлива» черга…
-
А не знаєте чи нормально що мені ще ніякі документи не запросили на дитячі виплати ? Дата стоїть до 25 листопада що буде рішення як так розумію А відправила онлайн якби заявку без заповнення анкет і документів в кабінеті 30 вересня і пішов процес
-
Це правда. Але правда також що посольство Торонто літом майже не викладало слоти, а потім і майже всю осінь. Тобто якщо за вашою аналогією з дорогами - влада Торонто іноді ще і перекриває дороги. А коли люди питають «як проїхати(читайте «паспорт оформити»)?» - влада каже, «по дорогам(читайте «ловіть слоти»)