PR CUAET
-
Я оновив в межах дедлайну, все було ок, а потім пару тижнів тому з'явилася ця червона стрічка. Намагався оформити паспорт в Барселоні, бо тут проїздом, і мені відмовили. Сказали, що ніхто не прийме заяву на новий паспорт з таким статусом у резерві. Щоб його виправити, треба особисто з'явитися в ТЦК. Тобто, я так розумію, Україна робить все, щоб чоловіки, яки є за кордоном чи були вимушені повернутися, чи стали нелегалами в країні проживання. Якийсь tabaruette.
-
Я думаю что нет никакой теории заговора в этих нулях) может как в налоговой новый отсчет начинается в мае или июне. Или по достижению какого нибудь лимита ( числа) не факт даже что эти номере присваиваются только гуманитарным кейсам, может меняется первая буква, но все равно не хотят повторений номеров с другими программами.
-
Можна дуже добру аналогію привести,до цієї ситуації. В Торонто багато доріг(широких) , але інколи трафік такий у час пік,що за годину проїжджають пару кілометрів. За то на півночі Онтаріо доріг мало,але і трафіка немає і за годину можна 100+км проїхати. Чи означає це що влада Торонто гірша за місцеву владу у якомусь маленькому містечку? Ні,дороги будуть,вони чисті,відремонтовані (не такі як у Вінніпегу),хайвеї великі широкі, їдь скільки душа бажає. Але людей стільки в Торонто,що дороги просто не справляються з таким потоком автомобілів. Але на півночі ніхто широки дороги не будує,зимою не раз можна побачити погано прибраний сніг,але нікому це не перешкоджає. Живучи в Торонто ,не можна вимагати такого самого трафіку як Тандер Бей. Або переїжджаєте в Тандер бей,або миритися з трафіком Торонто. Іншого виходу просто не існує… А ми хочемо жити в мегаполісі,і їздити як маленьких містечках на півночі. Так само і з цими чергами на паспорт,або змінюєш країну проживання,або летите до іншої країни,або тихенько чекаєте. Бо в день консульство може прийняти до 40 людей,а бажаючих десятків тисяч. От і знаючи просту математику,порахуйте коли до вас дійде «справедлива» черга…
-
А не знаєте чи нормально що мені ще ніякі документи не запросили на дитячі виплати ? Дата стоїть до 25 листопада що буде рішення як так розумію А відправила онлайн якби заявку без заповнення анкет і документів в кабінеті 30 вересня і пішов процес
-
Це правда. Але правда також що посольство Торонто літом майже не викладало слоти, а потім і майже всю осінь. Тобто якщо за вашою аналогією з дорогами - влада Торонто іноді ще і перекриває дороги. А коли люди питають «як проїхати(читайте «паспорт оформити»)?» - влада каже, «по дорогам(читайте «ловіть слоти»)
-
Результати англійської мови Ви маєте на увазі Celpip or Ielts? Тоді ні, ваші документи про освіту і результати англійської мови це різні документи.
-
Нормально, можуть і не запитати нічого
-
Що вони робили все ті місяці? Кому шо оформлювали якщо слотів не було
-
Скажите пожалуйста, когда вы подавали заявку и когда вы им ответили на eligibility. Спасибо
-
Видача всього годину-півтора в день, і тільки зараз коли прийшла партія за півроку починаючи з квітня.
-
Спасибо, бро, успокоил. У меня 56, грызся, думал, среди 285 приглашенных, если бы я правильно сразу оформил свой нок, то пригласили бы точно
-
Але прозорості не вистачає 💯 і тому всяке не добре думається🤷♀️