PR CUAET
-
Скажите пожалуйста, когда вы подавали заявку и когда вы им ответили на eligibility. Спасибо
-
Видача всього годину-півтора в день, і тільки зараз коли прийшла партія за півроку починаючи з квітня.
-
Спасибо, бро, успокоил. У меня 56, грызся, думал, среди 285 приглашенных, если бы я правильно сразу оформил свой нок, то пригласили бы точно
-
Але прозорості не вистачає 💯 і тому всяке не добре думається🤷♀️
-
Юлианна будет делать интервью с украинским консулом Эдмонтона У кого есть вопросы по поводу ваших проблем Пишите ей в инстаграм
-
-
Юлианна будет делать интервью с украинским консулом Эдмонтона У кого есть вопросы по поводу ваших проблем Пишите ей в инстаграм
-
Ну смотрите, из 300 тысяч приехавших украинцев как минимум 100 тысяч ждут подачи на новый паспорт. Консульство может принять в день максимум 15 человек и умножаем на три консульства =45. 100000/45 =2222 дня или 6 лет ожидания в очереди. 2 года это ещё не плохо
-
Доброго дня, хто може підказати, скільки має бути дійсний паспорт щоб перетнути кордон з Канадою? Маю вп і візу до 25 травня 25 року. Чи пустять мене у Канаду наприклад у грудні-січні 25го року? Коли до завершення дії паспорту буде вже менше ніж пів року. Буду дуже вдячна за відповідь Чи летіти зараз у листопаді до 25 числа, щоб паспорт був дійсний пів року.
-
Доброго дня, хто може підказати, скільки має бути дійсний паспорт щоб перетнути кордон з Канадою? Маю вп і візу до 25 травня 25 року. Чи пустять мене у Канаду наприклад у грудні-січні 25го року? Коли до завершення дії паспорту буде вже менше ніж пів року. Буду дуже вдячна за відповідь Чи летіти зараз у листопаді до 25 числа, щоб паспорт був дійсний пів року.
-
Скажіть будь ласка, first home buyer це стосується не тільки в Канаді? Якщо є нерухомість в Україні, то скористатись цим рахунком неможливо?
-
-
Це які? Біженство?
-