PR CUAET
-
Вітаю! Податкове навантаження self employed буде вашим зобов'язанням . Вам вирішувати чи буде вам на тих умовах вигідніше при умові що wage self employed буде вище звісно..я можу вам приблизно підрахувати .
-
Ні не можна
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Маємо візу до 30.11.2024 року. Ворк перміт до 2026 року. Подали 14.10.2024 року на temporary resident visa, але і досі немає запиту на вклейку візи .. як довго ще на неї чекати ? І чи можна на тиждень виїхати і заїхати в Канаду . Дякую за відповідь
-
Iron worker. Точно не помню. Но эта профессия попадает под сертификат или под red seal. Точно не помню. В условиях программы если для професии нужен документ а у тебя нет. Не можешь подаваться. А ваобще работа без сертификата или red seal это нарушения закона. За это смогут наказать.
-
Для дітей - 10 х 15 см
-
Вас фотографують в консульстві
-
Доброго дня підкажіть будь ласка, якщо оновив дані, але потім переїхав на нову адресу чи треба змінювати в резерві адресу ?
-
Наша хронологія: подача 3 листопада, АОР - 20 листопада, біометрія не потрібна за віком, eligibility letter 12 липня, відповіли на запит 14 липня, 28 липня отримали формуляр від Квебека, 31 липня відправили заявку на CSQ. З тих пір апдейтів більше нема.
-
Писав тут недавно за колегу яка подавалась ще в грудні того року от тиждень тому їй прийшов фд і портал 1
-
В ТЦК скажуть: приїжджай, братан, все виправимо. Принаймні, я читав, що вони так відповідають на запитання про такий статус.