PR CUAET
-
Вітаю! Податкове навантаження self employed буде вашим зобов'язанням . Вам вирішувати чи буде вам на тих умовах вигідніше при умові що wage self employed буде вище звісно..я можу вам приблизно підрахувати .
-
Ні не можна
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Маємо візу до 30.11.2024 року. Ворк перміт до 2026 року. Подали 14.10.2024 року на temporary resident visa, але і досі немає запиту на вклейку візи .. як довго ще на неї чекати ? І чи можна на тиждень виїхати і заїхати в Канаду . Дякую за відповідь
-
Iron worker. Точно не помню. Но эта профессия попадает под сертификат или под red seal. Точно не помню. В условиях программы если для професии нужен документ а у тебя нет. Не можешь подаваться. А ваобще работа без сертификата или red seal это нарушения закона. За это смогут наказать.
-
Для дітей - 10 х 15 см
-
Вас фотографують в консульстві
-
Доброго дня підкажіть будь ласка, якщо оновив дані, але потім переїхав на нову адресу чи треба змінювати в резерві адресу ?
-
Наша хронологія: подача 3 листопада, АОР - 20 листопада, біометрія не потрібна за віком, eligibility letter 12 липня, відповіли на запит 14 липня, 28 липня отримали формуляр від Квебека, 31 липня відправили заявку на CSQ. З тих пір апдейтів більше нема.
-
Писав тут недавно за колегу яка подавалась ще в грудні того року от тиждень тому їй прийшов фд і портал 1
-
В ТЦК скажуть: приїжджай, братан, все виправимо. Принаймні, я читав, що вони так відповідають на запитання про такий статус.
-
Всім привіт. Хочу поділитися враженнями . Вчора я з сином мали візит до консульства у Оттаві. Замовляли новий паспорт для сина. Сину вже 16 років і він немає ідентифікаційного коду і української ID картки. Пані консул тільки запитала в нас про Наявність цих документів. Ми відповіли , що не маємо їх і це не викликало ніяких проблем, Про які пишуть деякі наші співвітчизники. Ми прийшли за півтори години до нашого часу, але зайшли на годину раніше бо хтось не прийшов на свій час. Також було 2 людини у консульстві котрі чекали зустрічі у порядку живої черги (Вони живуть в Оттаві, але не змогли спіймати слот, тому у вільний час чекають вільного віконця). При мені 1 жіночку з двома дітками прийняли по живій черзі, Але вона приходила вже 3 рази і сиділа по декілька годин. В цілому все пройшло дуже швидко в максимально приємній атмосфері. Тепер будемо чекати на виготовлення і доставку паспорта. Всім удачі і гарного дня!