PR CUAET
-
Наша хронологія: подача 3 листопада, АОР - 20 листопада, біометрія не потрібна за віком, eligibility letter 12 липня, відповіли на запит 14 липня, 28 липня отримали формуляр від Квебека, 31 липня відправили заявку на CSQ. З тих пір апдейтів більше нема.
-
Писав тут недавно за колегу яка подавалась ще в грудні того року от тиждень тому їй прийшов фд і портал 1
-
В ТЦК скажуть: приїжджай, братан, все виправимо. Принаймні, я читав, що вони так відповідають на запитання про такий статус.
-
Всім привіт. Хочу поділитися враженнями . Вчора я з сином мали візит до консульства у Оттаві. Замовляли новий паспорт для сина. Сину вже 16 років і він немає ідентифікаційного коду і української ID картки. Пані консул тільки запитала в нас про Наявність цих документів. Ми відповіли , що не маємо їх і це не викликало ніяких проблем, Про які пишуть деякі наші співвітчизники. Ми прийшли за півтори години до нашого часу, але зайшли на годину раніше бо хтось не прийшов на свій час. Також було 2 людини у консульстві котрі чекали зустрічі у порядку живої черги (Вони живуть в Оттаві, але не змогли спіймати слот, тому у вільний час чекають вільного віконця). При мені 1 жіночку з двома дітками прийняли по живій черзі, Але вона приходила вже 3 рази і сиділа по декілька годин. В цілому все пройшло дуже швидко в максимально приємній атмосфері. Тепер будемо чекати на виготовлення і доставку паспорта. Всім удачі і гарного дня!
-
К сожалению, может не дождетесь вообще. Хоть официально об окончании программы объявлено не было , но по факту одобрений практически нет. Я за последние несколько дней посмотрела много видео разных адвокатов и консультантов, то по всей видимости лавочку прикрывают. Если даже ТА одобрят, то вероятность что пустят - очень маленькая. 🤷♀️ Уже закрыли программу для четырех стран Никарагуа, Винесуэла и т д по причине мошенничества , и Украину рассматривали в этом списке тоже, так как уже давно известный факт продажи- покупки спонсорства, что является незаконным действием . Но , как я уже сказала, по какой то причине Украину не внесли в этот список. Но это лишь вопрос времени.
-
А в мене ще й одеський тцк - то взагалі лєгєнда
-
🕯️ Запрошуємо на вшанування пам'яті жертв Голодомору 🕯️ We invite the community to join us in honoring the memory of the victims of the Holodomor at a special commemoration event. Date: Saturday, November 23, 2024 Time: 12:30 PM Location: Edmonton City Hall, 1 Sir Winston Churchill Square, Edmonton, Alberta We will gather to remember the millions of Ukrainians who perished during this tragic genocide and stand together in unity and remembrance. Keynote Speaker: Dr. Henry H. Prown, University of Alberta Ніколи не забудемо. Будь ласка, приєднуйтеся до нас і поділіться цією важливою подією зі своєю громадою. #Holodomor #Remembrance #Ukraine #UCCAPC #NeverForget #EdmontonEvents #HolodomorMemorial
-
Hi, I'm an aspiring OnlyFans model. Look at my photos 😘