PR CUAET
-
🕯️ Запрошуємо на вшанування пам'яті жертв Голодомору 🕯️ We invite the community to join us in honoring the memory of the victims of the Holodomor at a special commemoration event. Date: Saturday, November 23, 2024 Time: 12:30 PM Location: Edmonton City Hall, 1 Sir Winston Churchill Square, Edmonton, Alberta We will gather to remember the millions of Ukrainians who perished during this tragic genocide and stand together in unity and remembrance. Keynote Speaker: Dr. Henry H. Prown, University of Alberta Ніколи не забудемо. Будь ласка, приєднуйтеся до нас і поділіться цією важливою подією зі своєю громадою. #Holodomor #Remembrance #Ukraine #UCCAPC #NeverForget #EdmontonEvents #HolodomorMemorial
-
Hi, I'm an aspiring OnlyFans model. Look at my photos 😘
-
Аос. Теж в грудні
-
Доброго дня, Шановні земляки! Подалися 4 березня. Поки ще AOR не отримали і не маємо тимчасового номера, але і лист нам не надходив, що Программа «Возʼєднання сімʼї…» завершується. ЧИ Є В КОГОСЬ ПОДІБНА СИТУАЦІЯ? Чи варто нам починати хвилюватися? Дякую Вам за відповіді та поради.
-
Тоді незрозуміло.
-
Аос
-
Якщо комусь цікаво, стан паспорта стояв і не змінювався 20 днів. Я писала в Оттаву, вони відповіли, що це тому, що в мене є ще третій не зданий паспорт. Тому перевірка триває. Але-але в мене немає і не було більше паспортів, це помилка. То ж консульство відписало, що вони усунули технічну помилку і паспорт нарешті пішов далі🥳🥳🥳 З осені паспорти виготовляють за тиждень всього. А у мене так довго це йшло.
-
До 30.11 можете виїзжати і в‘ізджати. Мої знайомі чекали два місяці на запит на вклейку. У вас ще місяць навіть не пройшов - треба просто чекати.
-
Но я устроен как просто employer. Официально оформлен так