PR CUAET
-
Если кейс слабый то нет смысла подавать, сейчас нету приоритетов для украинцев, поэтому упор на сильные факторы в кейсе. Но и в конце окончания ворк пермита нет смысла подавать, ведь тогда прийдется ждать решение и получать ворк пермит отдельно от гуманитрной программы
-
Это понятно
-
Подзвоніть в ірсс, дізнайтеся тимчасовий номер і чи бачить працівник прикріплені файли. Якщо бачить - тоді не переживайте і чекайте
-
ДЯКУЮ Вам за відповідь! Так, тоді в понеділок і зроблю.
-
Дякую Вам. Так, я знаю про терміни з AOR. Я мав на увазі в питанні, що НЕ ОТРИМАВ НАВІТЬ ЛИСТА з попередженням про завершення Програми… Чи варто починати хвилюватися і їм телефонувати?
-
Дякую! А не підкажете де можна знайти реквізити для оплати?
-
Мега Вам вдячний за докладне ПРАКТИЧНЕ пояснення. Зрозумів! Будемо тоді їм дзвонити і саме так їх запитаємо.
-
Personal Use Property
-
Personal Use Property
-
Те що не отримали листа про закриття програми не варто хвилюватись , але варто передзвонити в ІRCC на рахунок вашої аплікації , чи вони взагалі її бачать в системі і чи бачать документи і форми прикріплені до апл., обовязково запитайте тимчасовий номер
-
Доброго дня! Я знімала обмеження з ворк перміт , подала заявку ще на початку квітня. Зараз прийшов лист оплатити ₴255. Підкажіть будь ласка де взяти реквізити щоб оплатити? Потім я так розумію треба в заявці прикріпити квитанцію про оплату? І ще одне. При знятті обмежень ворк перміт продовжують ще на три роки вірно? То чи буде продовжено від дати прийняття рішення тобто від зараз чи від початкової дати подачі заявки від квітня цього року?
-
Доброго дня. @Catcorporation2024 можна в особисті?
-
Чоловік ваш депендент в будь-якому випадку. І мусить здати біо і медицину. Якщо він не хоче ПР, то це зміна accompanying на non-accompanying. Це можна зробити мені здається тільки через підтримку по телефону. Тоді вам і гроші за його right of PR повернуть
-
А ну зрозуміло, тоді можна 3 людини в день приймати, тоді черга буде 5 років. Звідки така цифра в 100 тис, якщо з тих, що приїхало 300 тис, половина вже поїхало, частині ще не треба нічого робити (наприклад, в нашій родині треба тільки дитині), частина вже подалася, дехто з'їздив в інші країни? Так немає у черзі 100 тис, впевнена. А проблема саме в тому, что вони або зовсім не приймають нікого, або по 3-5 людей а день. Ось і результат. Але якщо порахувати скільки наших у Польщі, або Німеччині, в рази більше ніж в Канаді, дуже незрозуміло, чому ж там черги не роками. Чи то тільки в Канаду поїхали ті, у кого паспорти закінчуються? При тому, що у Канаді 3 відділення (2 консульства та 1 посольство), а в Польщі чи Німеччині що по 18? Чи ДП Документ в кожній з цих країн по 20 шт? Ні, то справа, я вважаю, лише в тому, що вони спецом це роблять, не хочуть працювати нормально.