PR CUAET
-
До того ж така історія, що дорослі мають паспорт на 10 років і знаючи, що паспорт закінчується, вже якось могли б про це подумати та зробити до переїзду в Канаду, враховуючи час очікування погодження віз. Але як з дітьми бути, яким всього видають на 4 роки? Я зробила дитині спецом паспорт перед переїздом до Канади. Але ж і він вже скоро закінчиться, благо, що в мене ще є можливість зачекати цю чергу, не завтра закінчується. Вже якось хоча б для дітей питання можливості подання вирішили.
-
Ага, злюки такі спеціально бюджет більше віддають на зсу, а не вам на паспорт щоб ви ото повернулися в Україну. Іншої ж причини віддавати гроші на армію і не має. Так обожнюю коли тут з'являються конспірологи, такі казки видумують що не кожен автор книги таке навигадує 😆
-
Для вас вижу 1 вариант. Разводиться уже сегодня. Нанимаете адвоката. Тот подакт в суд в Украине по спрошенной системе. Указываете что отсутсвует спортпо ребенку и имуществу. 1-2 месяца получаете развод. Исключаете бывшего мужа. Получаете сами ПР и потом уже судитесь за custody и с получением Custody подаете ребенка
-
Да да, просто специально вставляют палки в колёса. Или просто им плевать на своих граждан и таким отношением они наоборот заставляют людей лишний раз убедиться, шо возвращаться нельзя.
-
Дякую!
-
Саме з Європою треба порівнювати, бо наших там мільйони. Хоча в США теж багато, мабуть більше, ніж в Канаді. Невже в США більше, ніж 3 консульства?
-
Ми ж про паспорти говоримо. Дітей не стосується ця паблік полісі до березня, бо по ній сталі продовжується на загальних підставах
-
Мені здається що люди які залишились у Європі не мають таких проблем. Багато людей взагалі заїхали до Європи без паспортів, а по ІD чи по старим паспортам. У Європі українцям не треба мати візи і дозволи на роботу щоб якось існувати. І якщо вже сильно потрібні паспорти, то повернутись в Україну (для жінок і дітей) немає проблем, це не дуже дорого і досить швидко. Тож людей які вимушені робити документи в консульстві сильно менше. А в Канаді ти як на човні, кожна подорож дорого і довго, а ще не всі мають візу у паспорті, бо приїхали по електронній, тож виїхати можна а повернутися ні. От і виходить що велике навантаження на консульство. Та ще і самі консульства погано працюють, в Едмонтоні так точно. Якщо бувають слоти на які не приходять, то можна приймати на цей час людей з живої черги, але це якщо є задача обслуговувати більше людей, але нажаль такої задачі у консульстві в Едмонтоні немає.
-
По дітях не варто орієнтуватися, це точно. В мене чотири нулі і двоє дітей, у знайомої одна дитина і три нулі, подавалась в січні. Ще одна сімʼя з дитиною і трьома нулями чекають АІР з липня минулого року. Недавно в чаті писали про пані, яка подалась в травні і отримала АІР, то вона без сімʼї і дітей.
-
А на яких документах вони там сидять? Бо тут зараз на паспорт ажіотаж бо до березня можно продовжити ворк перміт.
-
Як і в інших країнах працюють, де ще більше навантаження, бо людей в рази більше
-
Читаю, що станом на травень до США по юфою приїхало прибл.300 тис українців. І я не чула, щоб так багато поїхало, як із Канади. Рахуємо, що 5 консульств приймають по 15 людей, це 75 на добу по ваших розрахунках. Тоді в США черга повинна становити не 6 років, а 3-4? Там так і є? Теж неможливо слот спіймати?
-
Як?
-
Другий варіант - все таки домовитись
-
@Gena15890 @YuFox @Lanochka1212 будь ласка перейдіть з обговоренням конспірології до Флуду