PR CUAET
-
Про дітей вище вже писали що у них паспорт на 4 роки. У багатьох дітей вже закінчується. А для легального статусу їм потрібен діючий паспорт. І деяких питаннях навіть не продовжений
-
Тут он всегда был этот ажиотаж. Но система по-другому работала. Например, я приехала в августе 2022 года. В сентябре (или даже в октябре 2022 года) я взяла доступный аппоинтмент на февраль 2023 года для изготовления детского паспорта. И все. В феврале пришла его и сделала. Аж целых два. Без проблем. Почему сейчас нельзя открыть доступные даты на 2-3-4 месяца вперёд?
-
Так я про те й кажу, що справа саме в тому, що консульства погано працюють, не хочуть виконувати свої прямі обов'язки та штучно створюють ажиотаж
-
Ну так, в Канаді спеціально створюють проблеми, а в Європі не створюють, бо ж з Канади простіше повернути людей. Ну народ, серйозно, як вигадуєте конспірологічну теорію то вкладайте в неї хоч трохи логіки, щоб виглядало більш правдоподібно 😆
-
Та я ж для прикладу написав, від фонаря, щоб було зрозуміло, якого роду інформація може кодуватися 😁 І то, скоріше, це навіть не кодування. Найбільш вірогідно - розподіл. В будь-якому випадку нам від того ані холодно, ані жарко. Всі отримають свої відповіді у свій час. І те, що начебто в аплікацій з чотирма нулями менші терміни розгляду, це також, мені здається спекуляція. Не можна робити висновки на основі рандомних повідомлень в якихось чатах.
-
Так зараз це і роблять. Чим ви не задоволені?
-
Ну года, это да. Но открыть же можно на 4 месяца. Сделать дополнительно оповещение/напоминалку/подтверждение... и вперёд, работать. И очередь бы та начала работать (человек не подтвердил заранее свой аппоинтмент, слот достался другому из очереди ждунов). НО, было бы желание МЕНЯТЬ все к лучшему. Денег в казну приносить... но нет... думать нас не учили...
-
Сорян, закінчую 🙌🏻 То вже крик душі 😞
-
биометрию ему можно не сдавать No, a non-accompanying spouse would not be required to provide biometrics. If you believe we've requested your wife's biometrics in error, please reach out to the office processing your case using our online webform x.com/CitImmCanada/status/1232055938485497864 медицину ему придется сдать, иначе вы не получите одобрения. при non accompanying spouse разрашение от отца нужно для иммиграции детей
-
Ага, я так і пішла звідти необлужена 🤷♀
-
З чого б мені таке казати? Звісно, що всі люди сидять реальні. Але я ж зовсім про інше кажу. Що їх не обслуговують по факту
-
Так казали ж що слотів більше не буде, і буде нова система. Як раз ота система з записом на кілька місяців/років. Чекайте оновлення.
-
Ну насправді це так і є. З Канади простіше повернути людей. Просто зробивши проблему з отриманням паспорту. Ввести обов’язкові прописки і витяги з резерв+ для отримання паспорта. А без паспорта людина не може отримати дозвіл на роботу, а без грошей тут не як, тож вимушені повертатися, іноді цілими родинами. Але люди скоріше повернуться у Європу ніж в Україну. Бо хто ж захоче повернутися в країну якщо ця країна вже порушила права людини.
-
Але так, ви праві, така система набагато зручніша. Можно поставити всіх на чергу через 5 років і 2-3 роки працювати на розслабоні або взагалі не працювати. І ніхто ж не дізнається про це, бо всі будуть тихенько сидіти і чекати своєї черги. Це і справді дуже і дуже гарна задумка.
-
Где делают? Покажите! Я не могу словить себе слот на паспорт... уже котрый вторник они не выставляют слоты.. ни единого слова об этом на их официальной странице. Была я и в консульстве на прошлой неделе. И людей там нет, не работают они на 120% сверху... и жалобы они не принимают.
-
Не переживайте, у мене син в Україні, теж по цій програмі подалася. Тож , зараз НІКОГО не знімають з обліку для виїзду на пмп. Мені місяць тому пряму у військоматі сказали, що виїзній тільки інвалід, а на пмп - лише один вихід- відмовлятися від громадянства ! Крейзі, чи не так... Тепер думаю, як сина забрати, якщо він і зробить візу міграційну ( в разі отримання схвалення на пмп), то виїхати- навряд чи зможе. . То якщо ваш чоловік не хоче , то не факт що він отримає, навіть якщо хотів би. Він автоматично відпаде, якщо не здасть біометрію, медицину і не подасть доки на візу. Після візи-6 міс на в'їзд, так-так, не в'їхав-не отримав...
-
Я б все же выбрала 2ой вариант. Далеко, и руководству в Украине не сильно интересно как там это все происходит... раньше ж работало как-то... но, время меняется, и к сожалению, консульский департамент не идёт в ногу со временем...
-
Відповіла вам у флуді
-
Вони і так працюють погано і так.немає різниці яка черга буде. Якщо вони навіть не викладають якісь офіційні пояснення стосовно слотів. Навіть не можуть притримуватись тих правил що самі встановили, то тут два варіанти. Чи це змова, чи вони не можуть організувати робочий процес. В обох варіантах це погано.