PR CUAET
-
Вони і так працюють погано і так.немає різниці яка черга буде. Якщо вони навіть не викладають якісь офіційні пояснення стосовно слотів. Навіть не можуть притримуватись тих правил що самі встановили, то тут два варіанти. Чи це змова, чи вони не можуть організувати робочий процес. В обох варіантах це погано.
-
Інколи краще ні. Додати всі документи. Вказати все правдиво. А якщо треба буде, то дасть пояснення. Без запиту це робити не потрібно.
-
Это сказали тут в чате. Но никак не на официальных источниках... так что давайте не будем тут ля-ля
-
Мне наверное нужно было вначале регистрироваться на AIT? А так, наверное, регаться и дальше год отработать?
-
З Канади можно повернутись у Європу. А якщо прижати людей у Європі, то куди вони повернуться? З Європи у Європу не втечеш 😄
-
Не треба overthinking. Ви заплутаєте офіцера. Немає таких вимог пояснювати, що там було в документах на візу. Їх можуть ніколи не відкрити.
-
Где хоть слово шло про года??? На 3 месяца вперёд слоты можно выставить? За один раз, а не 1 раз в 10 минут один день во второй вторник (котрый почему-то начинается 1го числа) в период с 18:00, и не минутой позже (но обычно это ближе к 8 вечера) и не морочить голову людям. Да, вы правы, действующая система намного лучше куда ж там, нам дебилам
-
Ну насправді це так і є. З Канади простіше повернути людей. Просто зробивши проблему з отриманням паспорту. Ввести обов’язкові прописки і витяги з резерв+ для отримання паспорта. А без паспорта людина не може отримати дозвіл на роботу, а без грошей тут не як, тож вимушені повертатися, іноді цілими родинами. Але люди скоріше повернуться у Європу ніж в Україну. Бо хто ж захоче повернутися в країну якщо ця країна вже порушила права людини.
-
Мабуть такий план і є
-
Мені норм і в Канаді жити і в Україні
-
Всі кого я знаю у Канаді, так і намагаються зробити. Всі шукають можливість отримати ПР. Хіба ви ні?
-
Я не вам і відповідала:) Десь читала, що до аір всіх розглядає ванкуверський офіс. Хіба що в тому офісі є під офіси, які і ділять заявки між собою на основі номеру. А от розподіл по ключовим словам здається найвірогіднішим. Але це ж і не заперечує теорію пріоритетності. Те, що випадків небагато теж теорію нулів не заперечує. Адже купа людей ще з того літа чи осені без АІРів, коли інші вже з картами. І то в того адвоката, то в іншого випливає інформація про АІРи з цього року. В загальному так, всі ми просто нервуєм від цього очікування, особливо коли знаєш, що кейс в тебе сильний. І так би хотілося зламати систему і зрозуміти, налаштовуватись на шлях до 20міс. чи чекати апруву за півроку після подачі.
-
Тоді йдіть проти системи - швидше робіть pr. Бум, проблема із злою Україною вирішена))
-
Ми їхали до Канади, бо легалізуватись у Канаді легше ніж в США. Канада це країна емігрантів, тож багато людей їхали сюди щоб залишитися, а не щоб повернутися після закінчення війни. Люди які отримали ПР остаточно втрачені для України. Тож вони і роблять людям перепони, щоб ті залежали від України і не могли стати громадянами Канади. А як вони будуть повертати людей з Європи поки невідомо, немає важелів впливу поки що, але я впевнена, вони намагаються щось придумати.
-
Але при цьому колесити по всьому світу 😄
-
Ну народ жаліється що не може отримати паспорт по щелчку пальця і вважає що це змова. Невже.... це означає що і Канада в змові з тим pr
-
Вы знаете и мне было норм. И в Донецке, и у бабушки с дедом в Волчанске, и у мужа в деревне под Балаклеей, и в Краматорске... только половины городов и сел уже нет и не будет никогда. А я не бременский музыкант, чтобы колесить по всей стране...
-
Бо ви жінка і не військовозобовʼязана, і скоріш за все не маєте синів яких можуть забрати на війну. То вам і в Україні добре. Я теж люблю Україну, і мені там теж добре але своїх дітей я люблю більше, тож приїхали сюди заради їх майбутнього.
-
Навіть якщо написати заяву на відмову від громадянства - вам її не схвалять...