PR CUAET
-
Где хоть слово шло про года??? На 3 месяца вперёд слоты можно выставить? За один раз, а не 1 раз в 10 минут один день во второй вторник (котрый почему-то начинается 1го числа) в период с 18:00, и не минутой позже (но обычно это ближе к 8 вечера) и не морочить голову людям. Да, вы правы, действующая система намного лучше куда ж там, нам дебилам
-
Ну насправді це так і є. З Канади простіше повернути людей. Просто зробивши проблему з отриманням паспорту. Ввести обов’язкові прописки і витяги з резерв+ для отримання паспорта. А без паспорта людина не може отримати дозвіл на роботу, а без грошей тут не як, тож вимушені повертатися, іноді цілими родинами. Але люди скоріше повернуться у Європу ніж в Україну. Бо хто ж захоче повернутися в країну якщо ця країна вже порушила права людини.
-
Мабуть такий план і є
-
Мені норм і в Канаді жити і в Україні
-
Всі кого я знаю у Канаді, так і намагаються зробити. Всі шукають можливість отримати ПР. Хіба ви ні?
-
Я не вам і відповідала:) Десь читала, що до аір всіх розглядає ванкуверський офіс. Хіба що в тому офісі є під офіси, які і ділять заявки між собою на основі номеру. А от розподіл по ключовим словам здається найвірогіднішим. Але це ж і не заперечує теорію пріоритетності. Те, що випадків небагато теж теорію нулів не заперечує. Адже купа людей ще з того літа чи осені без АІРів, коли інші вже з картами. І то в того адвоката, то в іншого випливає інформація про АІРи з цього року. В загальному так, всі ми просто нервуєм від цього очікування, особливо коли знаєш, що кейс в тебе сильний. І так би хотілося зламати систему і зрозуміти, налаштовуватись на шлях до 20міс. чи чекати апруву за півроку після подачі.
-
Тоді йдіть проти системи - швидше робіть pr. Бум, проблема із злою Україною вирішена))
-
Ми їхали до Канади, бо легалізуватись у Канаді легше ніж в США. Канада це країна емігрантів, тож багато людей їхали сюди щоб залишитися, а не щоб повернутися після закінчення війни. Люди які отримали ПР остаточно втрачені для України. Тож вони і роблять людям перепони, щоб ті залежали від України і не могли стати громадянами Канади. А як вони будуть повертати людей з Європи поки невідомо, немає важелів впливу поки що, але я впевнена, вони намагаються щось придумати.
-
Але при цьому колесити по всьому світу 😄
-
Ну народ жаліється що не може отримати паспорт по щелчку пальця і вважає що це змова. Невже.... це означає що і Канада в змові з тим pr
-
Вы знаете и мне было норм. И в Донецке, и у бабушки с дедом в Волчанске, и у мужа в деревне под Балаклеей, и в Краматорске... только половины городов и сел уже нет и не будет никогда. А я не бременский музыкант, чтобы колесить по всей стране...
-
Бо ви жінка і не військовозобовʼязана, і скоріш за все не маєте синів яких можуть забрати на війну. То вам і в Україні добре. Я теж люблю Україну, і мені там теж добре але своїх дітей я люблю більше, тож приїхали сюди заради їх майбутнього.
-
Навіть якщо написати заяву на відмову від громадянства - вам її не схвалять...
-
Такое ощущение что ПР это по щелчку пальца...
-
Так я і готуюсь 😄 паспорт це для того щоб продовжити wp. Продовжений wp дасть додатковий час для pr
-
Бо який ваш ризик якщо ви несете відповідальність тільки за себе? Ви можете легко і в Україну повернутися і працювати там. Вас же тягти в окоп не будуть. А комусь цей паспорт то виживання цілої родини
-
А кто Вам мешал податься на ПР до этих трудностей? Смиритесь, вы ж готовы к трудностям. Вы ПР победите, мы паспорта...
-
Где-то я написала о том, что колесила по всему миру? Покажите. Я выехала из Украины в марте 2022 года. Из Краматорска уехала 24 февраля 2022 года, когда над домом пролетело две ракеты в аэропорт. И это моя последняя точка и больше я никуда не хочу. Да и сюда я особо и не хотела