PR CUAET
-
Вы знаете и мне было норм. И в Донецке, и у бабушки с дедом в Волчанске, и у мужа в деревне под Балаклеей, и в Краматорске... только половины городов и сел уже нет и не будет никогда. А я не бременский музыкант, чтобы колесить по всей стране...
-
Бо ви жінка і не військовозобовʼязана, і скоріш за все не маєте синів яких можуть забрати на війну. То вам і в Україні добре. Я теж люблю Україну, і мені там теж добре але своїх дітей я люблю більше, тож приїхали сюди заради їх майбутнього.
-
Навіть якщо написати заяву на відмову від громадянства - вам її не схвалять...
-
Такое ощущение что ПР это по щелчку пальца...
-
Так я і готуюсь 😄 паспорт це для того щоб продовжити wp. Продовжений wp дасть додатковий час для pr
-
Бо який ваш ризик якщо ви несете відповідальність тільки за себе? Ви можете легко і в Україну повернутися і працювати там. Вас же тягти в окоп не будуть. А комусь цей паспорт то виживання цілої родини
-
А кто Вам мешал податься на ПР до этих трудностей? Смиритесь, вы ж готовы к трудностям. Вы ПР победите, мы паспорта...
-
Где-то я написала о том, что колесила по всему миру? Покажите. Я выехала из Украины в марте 2022 года. Из Краматорска уехала 24 февраля 2022 года, когда над домом пролетело две ракеты в аэропорт. И это моя последняя точка и больше я никуда не хочу. Да и сюда я особо и не хотела
-
Я б краще привела в порядок систему з pr 😄
-
Навіщо по ж по Щелчку? Але хоч за пів року мати можливість зробити новий паспорт.
-
Так. Але я також нормально прийняла і правила гри с паспортом. Я знаю що деякі речі так просто не даються і була готова що будуть зустрічатись складнощі.
-
А кто тут пишет про щелчок пальца для оформления паспорта???? Где об этом написано? Говорят лишь о том, что систему нужно привести в порядок. А не так как это было.
-
І роботу шукати не треба, і резюме писати, і оці всі досвіди роботи і мова. Просто приїхали і для тебе все знайшли, якщо ти чоловік з 25 до 60))))
-
Ого, неочікувано це чути від конспіролога яка в теорії "нас хочуть повернути" керується тільки своєю фантазією, а не підтвердженими фактами ))
-
Пишете листа-пояснення, що чоловік не хоче отримувати пр і Ви просите виключити його з аплікейшена. Вам вишлють форму відмови і проінформують якщо якісь ще потрібно буде додавати документи. Скоріш за все це відмова від чоловіка, де він ознайомлений з тим, що ніколи в житті не зможе іммігрувати в Канаду по програмі зʼєднання із сімʼєю. Іншими способами - зможе.
-
Чутки і новини то різні речі
-
Зато в Украине ПР получать не нужно... нет с этим трудностей