PR CUAET
-
Пишете листа-пояснення, що чоловік не хоче отримувати пр і Ви просите виключити його з аплікейшена. Вам вишлють форму відмови і проінформують якщо якісь ще потрібно буде додавати документи. Скоріш за все це відмова від чоловіка, де він ознайомлений з тим, що ніколи в житті не зможе іммігрувати в Канаду по програмі зʼєднання із сімʼєю. Іншими способами - зможе.
-
Чутки і новини то різні речі
-
Зато в Украине ПР получать не нужно... нет с этим трудностей
-
Тому я і почала робити його завчасно. І замовила доставку DHL
-
Я вам дуже щиро співчуваю за весь той шлях що вам довелося пройти ☹️
-
Може раніше, а може і не раніше, але принаймні зі свого боку я зробила все що могла для того щоб отримати паспорт вчасно.
-
Десь в серпні, майже одразу як з'явилась новина про продовження wp
-
За скільки часу ви почали робити?
-
Ну мы ж не мужчин тут обсуждаем. Женщинам все равно... 18ть тебе, 25ть, 45ть, 65ть... жить можно. ПР не нужен. Проблем с паспортом нет...
-
Цей паспорт просто анулюють, у мене така сама ситуація була з паспортом дитини
-
Дайте пораду: Подивився у свій внутрішній паспорт України і знайшов там штампик, що ще у 2004 році я отримував закордонний паспорт. Де цей паспорт я поняття не маю. І термін його дії закінчився 10 років тому. Маю ще один - теперішній біометричний. Планую замовляти новий закордонний паспорт. Питання: Чи не вийде так, що мені скажуть : "чувак, в тебе вже є два паспорти, третій тобі не належить видавати....." Що робити в такій ситуації ?????
-
Нужно сдать новую биометрию. У вас есть 30ть дней (мало ли, вдруг пальцев больше стало... или пальцы другие стали...)
-
Ну якщо казати про передбачення проблем з документами, то я теж не сиділа й не чекала. WP нові прийшли тиждень тому на всю родину. Паспорти і візи у всіх до закінчення паспорту, а паспорти у всіх зроблені до поїздки в Канаду. Але є нюанс. У дітей паспорти на 4 роки. То до 26. Але наступний нюанс, одному з синів зараз 17, коли почалися розмови про резерв + ми зрозуміли що у 18 син не зможе отримати паспорт, тож розпочали ганятися за слотами десь у червні. За два роки до закінчення паспорта, але якщо ситуація зі часом одержання паспорта і ситуація з резерв + і постановкою на військовий облік не зміниться, то виходить що ми вже запізнилися. Як вважаєте, 2 роки це достатньо заздалегідь? А це при тому що нам пощастило що паспорти були свіжі коли ми їхали в Канаду, і був час підготувати всі документи. Тож не треба писати людям ніби то вони просто запізно кинулися і самі ніби винні. Ситуації бувають різні, просто ви про них не знаєте.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, подалась на пр через пр портал по програмі номінації від Альберти. Через декілька місяців приходе письмо що треба здати біометрію в термін до 30 днів і оплатити оналйн. І одразу наступне письмо привʼязати заяву пр до онлайн аккаунта ircc. Я аккаунт привʼязала і там пише що моя біометрія є, то я не розумію чи потрібно нам її здавати і платити чи вони тепер її бачать. Написано було що якщо в термін 30 днів не зробити може закінчитися відмовою заявки. Дякую!