PR CUAET
-
Це теж може бути халатність.
-
Ну я якесь замовлення теж можу місяцями робити. Не скажу що це через те що мені дзвонили чиновники 😆 Лінощі в світі існують і не варто їх недооцінювати )))
-
Ну і чудово. Я б на вашому місці відповідь від роботодавця, що він не надає рекомендаційних листів, взагалі не додавав. Нащо загострювати на цьому увагу та спамити офіцера беззмістовною паперчиною, тим більш, що кількість документів, які можна прикріпити, обмежена. Від вас того рекомендаційного листа ніхто й не чекає, це опція.
-
Ну то есть worker
-
Але подейкують що їм збільшать фінансування, вважають що в цьому проблема)))
-
Я не оптимістка це якийсь вибух оптимізму стався, не знаю чому😁
-
Не пам'ятаю. Скиньте ще раз
-
Доброго дня. Чи хтось володіє інформацією стосовно виїзного консульського обслуговування в Галіфаксі, коли воно відбудеться.
-
Вау) я по життю оптимістка але навіть для мене це звучить занадто оптимістично 😄
-
Подивимось що вони придумають. Тішить що ми з сином стали в ту чергу якійсь час тому. Тож ми візьмемо 2 слоти, а нам потрібен один, тож від одного ми відмовимось, і сподіваюсь що схожа ситуація не тільки в мене, тож черга скоротиться в два рази.
-
Ну і припущення це не докази
-
Добре, дякую!
-
ну тут кожен обирає сам. зайвим я називаю все, що не вказано у переліку необхідних документів. практика показує наскільки велику роль відіграє людський фактор, і як все залежить від офіцера. наперед всього не передбачиш. я прикладала без запитів військовий квиток чоловіка, і нічого в плані часу не виграла - все одно прийшов запит, я і знов прикладала і писала LOE. а ще був запит якого я ну ніяк не очікувала, просто не думала, що офіцера може це цікавити. то ж … 50/50 в усьому.
-
Та дайте хоч помріяти якійсь час))) що ж ви навіть шансів не даєте моїм фантазіям!