PR CUAET
-
Давайте влаштуємо конкурс на самий песимістичний варіант змін у запису до консульства
-
Панове, нагадую, що тут є сайт, де можна відстежувати таймінг по цій программі, але це не робиться автоматично, самі заходите та додаєте/змінуєте дати та етапи. Але для усіх інших хто чекає є можливість заглянути та подивитись. Це займає 5 хв. Лінк myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Так, ви праві, лінощі не слід недооцінювати 😁😁😁
-
Пфф. Я вже писала свій варіант. Поставити всіх у чергу через пять років і весь цей час відпочивати і не працювати. А на всі запити писати "чекайте своєї черги" 😄
-
Не потрібно додатково нічого завіряти. Перекладач сам засвідчує переклад афідевітом, якщо це не сертифікований переклад.
-
Ті що я всім весь час і раджу 😄 Перший основний був - ловити слоти в Едмонтоні, складно але треба хоча б спробувати авось пощастить. На це я давала собі три спроби. Другий - ловити в Оттаву, трохи далі і дорожче ніж Едмонтон але ближче і дешевше ніж інші варіанти. І в Оттаву легше спіймати ніж в Едмонтон. Третій - летіти в Європу. Четвертий - екстрений, якщо вже нічого не спрацює і часу залишатиметься мало то злітати на два тижні в Україну. Цей план був вже на січень/лютий.
-
-
Це не гірше. Бо це дає легкі підстави для trp і для біженства.
-
В США пропускали українців без діючих паспортів і з внутрішніми замість закордонних так як в Канаді?
-
Вийде. Оскільки він в базі. Що робити? Пишіть чи телефонуйте в консульство та запитуйте
-
Ну из этих четырех последний для меня отпадал по известным причинам, лететь в Европу такой себе вариант. У меня оставалось три: 1. Эдмонтон 2. Оттава, Торонто. Не приятно тратить свой выходной и дорого. 3. В Нью Дели. Преимущества, что жилье дешевле чем в Европе и легко слот поймать. Минус - возможно только в течение моего отпуска
-
Це два варіанти
-
Ok, дякую!
-
В дії яку довідку треба обирати коротку чи повну?
-
Знайти канадійця або канадійку і одружитися