PR CUAET
-
Питання чи пускали в США з протермінованими паспортами та з внутрішніми замість закордонних так як у Канаді? Я не цікавилась цим питанням. Може ви знаєте? Якщо не пускали, тоді зрозуміло чому з слотами немає проблем
-
Да тоже дети
-
В мене є знайомий канадієць шукає собі українську дружину. Познайомити?
-
ЕДМОНТОН Збережіть дату - 10 ЛИСТОПАДА о 17:00 ❤️🩹 Просимо приєднуватись до наступного мітингу, який буде присвячений Дню Памʼяті, де ми вшануємо всіх жертв війни. Ми також вшануємо всіх захисників України, які пожертвували своїми життями у боротьбі за вільну та незалежну Україну. 🕯️ Ця подія відбудеться вечірньою свічковою демонстрацією, і ми ласкаво просимо вас приносити свічки, а також фотографії ваших загиблих рідних або знайомих. Слава Україні! 🇺🇦
-
Треба всі копії мати з собою. На місці не роблять, посилають в бібліотеку або степлерс. Копія перміту, укр паспорту, інн, загр паспорту перша і віза. Оплачуєте на місці
-
спробую спочатку його, якщо не спрацює буду планувати запасні 😄
-
;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻 Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame
-
Вішатися
-
Добрий день, чи є тут хтось у кого розглядали/розглядають military service and security дуже долго? 8 місяців назад додала додаткові документи на федеральному етапі, кожен раз IRCC каже чекайте, немає ніяких часових рамок для перевірки military service. Чоловік був в АТО. Всі інші перевірки пройдені. Може якісь поради?
-
Навіть якщо так, що з цим робити- жодної гадки
-
В Документі
-
Цікаво чи тут є хтось хто працює в нафтовій індустрії і засабмітив заявку недавно.
-
Дякую! Тобі то треба ще почекати)))