PR CUAET
-
А если тикет сейчас делать,то система упрощена.Раньше нужно было чтобы вас работодатель подписывал,теперь можно самому себя подписывать на профессию.Но часы не думаю что вам засчитают до того как вы стали аппрентисом .Делается очень быстро щас.Я до того как экзамен сдал тоже был с таким тикетом первогодника,с коим и подавался год назад без проблем(отказ получил по собственной глупости из-за того что английский пересдавать не захотел и начал мудрить )А пьяных неадекватов которые вам говорят что вы работать даже без сертификата не можете- не слушайте.Сделайте себе этот тикет простейший от AIT и спокойно подавайтесь .В вашем случае это и есть документ recognized by AIT для аппликации.
-
Доброго дня, а чи знає хтось - чи можна у спробувати запросити продовження візи канадьскої www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html у продовжений паспорт? Бо щось не схоже, що не сможемо зробити нові паспорти тут у Канаді (
-
Спробую
-
Та це риторичне питання) Буде, як буде
-
Ок, дякую
-
В Україні це все упреться в хабарі, бо то одеський тцк, то я навіть починати не буду. Бо повертатися туди не хочу, да і нема куди. Розберуся в Канаді якось.
-
Всім привіт. Хтось може підказати електронну адресу для звернень в міноборони щодо уточнення даних?
-
❗️Друзі, just a friendly reminder ❗️ Часто буває, що при замовленні перекладу Вам не потрібні паперові оригінали перекладів із підписами та мокрими печатками, а лише переклади в електронному форматі. ✍️Але що робити, якщо пізніше знадобилися саме паперові документи? Не хвилюватися!!!! 🧘♀️ 💬Просто напишіть мені в особисті повідомлення або на електронну пошту [email protected], і я надішлю Ваші паперові оригінали перекладів поштою, адже в мене завжди відповідально зберігаються ВСІ перекладені раніше документи.
-
Доброго вечора, підкажіть пояснюючий лист до CRA пишіться в доввльному чи у діловому стилі? Наскільки це принципово ? Дякую
-
Переніс в гілку CRA
-
Ольга тут більш релативна гілка
-
Доброго вечора, підкажіть пояснюючий лист до CRA пишіться в доввльному чи у діловому стилі? Наскільки це принципово ? Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть, чи можу я як мама вклеїти в консульстві в свій паспорт фото дитини якій 14 років? В малого є паспорт з візою, але там стара фотографія, він змінився.