PR CUAET
-
Ну ви хочаб можете перміт продовжити якшо що і знаєте що правильно заявку заповнили хд
-
Я навіть не знаю пощастило чи ні, я вже майже 6 місяців чекаю після AOR, був тільки запит на медицину і все.
-
Отлично! Рад, что все прошло хорошо
-
Можна 👍 віза ніяк не відноситься до цього, головне що є дійсний ворк перміт .
-
Просто бачу такі числа в таблиці і думається що це дуже пощастити має хд
-
Дуже пощастило тоді вам ) Вітаю
-
Додати то вона може, але по перше ще нема номеру цієї аплікації. По друге вона ж в самій аплікації не вказала що хтось допомагає, а тут раптом форма заявляється use representative через web form. То є вже якраз misrepresentation для офіцера 🤷🏻♀️ я б так не ризикнула робити.
-
14 July
-
Фіга в вас швидко, А це коли було?
-
4 місяця
-
PNP non EE , AOS
-
А це який потік?
-
1,5 месяца
-
Спасибо!
-
А скажіть, будь ласка, якщо я в Канаді і віза какінчується в наступному місяці, а Work permit у мене до наступного року. Чи можна подавати мені документи на PR? Чи потрібно спочатку отримати нову візу а потім подавати на PR? Хоча я не збираюсь після закінчення цієї, ще діючої, візи виїзджати з Канади поки не отримаю PR.
-
Lmia
-
А есть ли такая возможность, чтобы во время рассмотрения заявки на ПР предупредить письмом о запланированном выезде за пределы Канады, чтобы не переживать, что могут вызвать на собеседование или подтвердить присутствие в Канаде «не вовремя»?
-
Если ездить не собираетесь, при наличии действующего разрешения на работу виза не нужна
-
А work permit хіба це не легальний статус? У мене є work permit. Віза - це документ для перетину кордону. Чи я помиляюсь?
-
Кстате! С порталом 2 выехали и въехали в Канаду с США без проблем на днях. Офицер на границе смотрел и паспорта и визы и пермиты.
12 Jan 2024, 17:45
3174/427434
4 minutes ago