PR CUAET
-
Випадково на сайті Costco натрапив на інвестиційні монети. На скільки це вигідно?
-
Мне сказали, что если я буду оформлен как helper ironworker, то не нужно никакие экзамены сдавать. Так проще. Не знаю, может баллов будет меньше, но это не так и важно как показывают последние выборки
-
Вигідно для тих хто хоче тримати в довгострок. Проблема в маржі між покупкою і продажем, різниця буде відсотків 5 навіть якщо ви ніколи не чіпляли ту монета руками. Окрім того монету не вкладеш у TFSA умовний. Можна купити золото через фонди і отримати податкові пільги.
-
Доброго вечора всім! Підкажіть будь ласка, якщо подався на ПР і подасишся на новий паспорт( той що з віззою закінчується в 2026)- то треба повідомляти про це IRCC, чи ні? Хтось отримував новий закорд паспорт в процесі очікування ПР? Чи варто чекати рішення чи можна будучи в процесі, податься на новий закорд. Паспорт?
-
Таки да. Дякую
-
В довгострок то зрозуміло. Але ж хочеться щось важкеньке- 100 унцій злиток срібла наприклад. Правда Через років 20 бозна кільки то буде коштувати
-
;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻 Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame