PR CUAET
-
t.me/prcuaet/55035/351392
-
Я з консультантом і дітьми 000
-
Хіба що навпаки) я з консультантом і з дітьми 0000)))
-
Кожен просто вказує дату подачі заявки, дату отримання АОР та інші етапи й усе. Ця таблиця створена волонтерами, щоб розуміти строки оброблення заявок по цій програмі та нічого окрім того. Це не офіційна сторінка уряду. Можливо Вам треба зареєструватись, щоб побачити усю таблицю.
-
Я так розумію за переклад
-
Можливо, подача самостійна - 0000, подача з консультантами - 000.
-
-
Добрый день! Может вы и мне подскажете ?☺️ у детей были sjtd на пол года с визой, выдали trp и study permit на 3 года, хотя им было 7 и 9 лет, сейчас получили новые паспорта детям и хотим податься на продление наших пермитов и детям, теперь я думаю, нам что тоже не выдадут детям новые документы? Тоже отправят на трп подаваться? И слышала что если прожить с трп 3 года, можно подаваться на пр по какой-то отдельной программе, или это совсем другой случай? Спасибо!
-
Я схиляюся до або до місяця подачі, або до відділу обробки документів. До біометрії ніхто наші справи не дивиться. Щоб там не було, але логіки в номерах ми ще не знайшли
-
Мені теж так здається что щось тут не так.ми оплатили 300$.вони надіслали заявки які треба підписати .я підписана та відправила а вони мені таке прислали