PR CUAET
-
Проте якщо ваші податкові зобовязання більше 3000, то податки треба заплатити авансом. Більшість корпорацій базуючись на прибутках минулого року на перед платять податки на прибуток помісячно, а вже в кінці року після подачі декларації або отрмиують рефанд або доплачують баланс
-
Якщо це правда, то це дуже погано. В Україні жоден банк не пропустить виплату Зп без попередньої сплати податків. А тут виходить, в передовій країні світу, що можна робити що завгодно. Податки з людей зібрали собі в кишені... Але в такому випадку людина може вимагати все-таки сплати податків зараз, якщо підприємство їх не сплачувало 7 місяців, але при цьому податки утримувало
-
Я через те і думаю, що це не мало б критично впливати на працівника, бо в працівника є документ (пейстаб) який показує що працівник по факту заплатив податки. А те що роботодавець їх не передав це вже проблема і порушення роботодавця. А дані про працівника в CRA до виписки Т4 здається взагалі не попадають. Ми просто платимо source deductions s вказуємо сумарну ЗП всіх працівників, кількість працівників, та кількість відрахувань. А деталі вже подаються в Т4 в кінці року
-
А скажіть будь ласка, якщо мій роботодавець не оплачує податки вже 3 роки, я маю на увазі tax return не здає😅 але я отримую pay stubʼs зразу з вирохувпнням такс, чи буду я ок в кінці року при подачі такс? Мої колеги минулого року казали, що в них все пройшло ок, і їм навіть CRA зробив повернення такс, і кажуть що це обовʼязок роботавця і на нас воно ніяк не впливає.. Але зараз читаю і переживати починаю😅
-
Зовсім не завжди. В мене в різних компаніях по різному. Більше того там де з роботодавця програма бере податки зразу, вони їх в CRA зразу не відправляють, бо поки немає супер великих обємів по ЗП, то максимум раз в місяць ідуть виплати source dedutions. А на меньших компаніях, в мене виплата іде взагалі поквратально, при тому що ЗП я плачу кожні два тижні
-
Пейстаби давали, і в них відрахування є. Те що вони їх не передали куди мали, це більше їхня проблема ніж ваша. Теоретично це на вас не мало б впливати, але тому і рекомендуємо звернутися саме до адвоката по праці, бо це їхня юрисдикція, від мене це просто думки в голос з сторони роботодавця.
-
Не факт. Податки перераховуються в CRA не постійно, інколи поквартально інколи помісячно, в залежності від обємів. Також від софту залдежить, деякі забирають податкову частину зразу і передають коли треба в CRA. Але деякі потім платять в CRA в ручну, тому могли і не платити, особливо якщо по факту не було чим. Але я буду відвертий - я ще не чув такого коли ЗП в Канаді 2 місяці не платили ...
-
Я подала дитині 6 червня, в вересні написали здати біометрію, хоча українцям до 17 років не треба. Подзвонила до них, що знала те й довідалася🤪 сказали здати обовʼязково Здали І знов тишина. Вчора дзвонила туда півдня так і не додзвонилася Ждемо далі