PR CUAET
-
Я та моя знайома подались з одним і тим самим консультантом, в обох діти. В неї 000, в мене 0000 🤷🏻♀️ Напевно, як я писала вище, справа в інших моментах вашого кейсу. Це був би абсурд, якби вони ділили на тих, хто найняв і не найняв консультанта.
-
Добрый день! Может вы и мне подскажете ?☺️ у детей были sjtd на пол года с визой, выдали trp и study permit на 3 года, хотя им было 7 и 9 лет, сейчас получили новые паспорта детям и хотим податься на продление наших пермитов и детям, теперь я думаю, нам что тоже не выдадут детям новые документы? Тоже отправят на трп подаваться? И слышала что если прожить с трп 3 года, можно подаваться на пр по какой-то отдельной программе, или это совсем другой случай? Спасибо!
-
Скажіть, так Ви змогли податися на паспорт?
-
А як тоді з іншими національностями? Схиляюсь до думки про ключові слова в кейсах. Тепер це ШІ може запросто зробити.
-
Ну ми обидві з Ванкуверу, подавались з адвокатом з Торонто.
-
Може хто звідки приїхав сортирують ?🙄
-
Я схиляюся до або до місяця подачі, або до відділу обробки документів. До біометрії ніхто наші справи не дивиться. Щоб там не було, але логіки в номерах ми ще не знайшли
-
Мені теж так здається что щось тут не так.ми оплатили 300$.вони надіслали заявки які треба підписати .я підписана та відправила а вони мені таке прислали
-
Я Вас вітаю! 🥳 може і мої на днях зʼявляться. Бачу, що Ви подавалися 20 травня, а я 10 травня, але ще не доставлено.
-
Канадский паспорт рулит)
-
Я щось не зрозумів. Це з Апостилю вам так відписали ? Ви ж кажете що оплатили ,а вони пишуть що рахунок не можуть створити ,щось заплутано .
-
Ещё в июне, но все никак не могу дождаться получить его
-
Какойто бред с этими нулями . И что дает это ? Пустая информация
-
Без жартів, але так)
-
Кому ви платили і про що ви ще раз поступово ... Ви думаєте що заплатили WES CANADA і це все .... Я ж вас питаю за АПОсиль Ви маєте ще в грн заплатити. Ви не розібралися до кінця
-
2 диплома
-
300$ це ви в Україну заплатили? Нічого собі, А скільки у вас дипломів? Це за послуги Апостиль та переклади?
-
Які 300$?
-
Але я рада за Вас. Памʼятаю, як Ви хвилювалися і не могли спіймати слот довго. Головне, що подалися.
-
Хотіла б заперечити, але так - рулить 😄
12 Jan 2024, 17:45
317592/467922
40 minutes ago