PR CUAET
-
Хотіла б заперечити, але так - рулить 😄
-
Я буду подавати. Син отримав
-
У мене так само.Який у вас офіс?
-
Ну добре, але я писала про те, що Апостиль виставляє рахунки і в доларах теж
-
Я много H&C занимаюсь.
-
Платив в грн - через CIBC іде конвертація.
-
Не стоит придумывать связь с номером дела, это пустые гадания. Номера просто присваиваются по очереди по мере регистрации заявок, никаких скрытых тайн там нет.
-
300$ це WES CANADA. Далі ви пишете до АПОсиль - це українська держава структура, єдина яка підтверджує валідність вашого диплому .( Їм треба платити окремо +- 4000-5000 грн ). Потім вони відсилають до WES CANADA пакет документів і вам якщо ви замовили доставку поштою оригінал в Канаду. Далі чекаю довго якщо все ок WES CANADA дасть вам результати
-
В Апостиль можна і гривнями платити, А можна і в доларах , вони виставляють міжнародні рахунки. я платила в гривнях ще зі карти яка залишилася з Українт, але хто живе за кордоном, там є опція і в доларах платити
-
Доброго вечора! Тільки що повірила статус аплікації в кабінеті, і там побачила, що стоїть такий статус: Final decision - 1 Nov 2024, in progress Мейлів ніяких не отримувала. Хто цей етап вже проходив: це означає, що вони почали процес Final Decision? Як довго цей процесс йде? Щось розхвилювалась, сьогодні вже 9 Nov і нічого...
-
у мене 0000 - сам, сам подавався, Альберта.
-
Ничего не приходит, они просто появляются и все
-
Можете перетнути скільки завгодно до отримання фінального рішення (портал 1)
-
Ні, наче нічого такого не бачу в трекері, і мав би прийти ж емейл якийсь, я все перерила - не було мейлу
-
От у мене був вказаний офіс у листі про дозапит документів з роботи
-
Так ,але думає ,що це "розвод" бо платила вже 300 $ і не розуміє чому ще щось треба ,я просто все розписав
-
А як у вас тепер справи з АІРами? Почався якийсь рух?
-
Если в трекере есть номера Corp , то это уже ФД
-
Були, але наче вже все прийняли. Був лише дозапит медицини, давно пройшли, і дозапит по документам з роботи, бо мене підвищили і я надавала новий Джоб офер і Емплоймент летер. І в принципі більше нічого.
-
У вас були дозапити?
12 Jan 2024, 17:45
317611/472616
10 minutes ago