PR CUAET
-
Я розумію, що Т9, але «бешенство» звучить смішно 😁
-
Мені писав такий індієць. Зайшов з козирів: я працюю в ойл індустрії, у мене є будинок в Калгарі. Чи одружена ти? Коли ти приїхала ? Чи є в тебе діти? В якому мікрорайоні живеш? Я , звичайно, чоловіка собі ніде не шукала, не знаю , де він мене знайшов. Але багато спілкувалася і працювала серед нафто-газовиків. У мене чоловік був і всі його друзі з цієї індустрії і ніхто ніколи би не говорив про те, де він працює і що має чужій людині . Для цікавості я зайшла на лінкедін , та він справді є і працює в корпорації і зрозуміла, що українські нафтовики відрізняються від канадсько-індійських. Він якось побачив, що я заходила до нього на сторінку і написав мені про це. Я , звичайно, нічого йому про себе не розказала. Написала, що це моя особиста інформація і я не збираюся нею ні з ким ділитися. Тоді він мені побажав всього доброго , а я йому. Тепер буду знати куди направляти таких😁. До Юлі
-
То не консульство к гестапо
-
Я вже три рази писала.
-
Не важливо як ви оформлені, важливо які обовʼязки ви виконуєте. Обовʼязки в рефренс летер порівнюють з обовʼязками в НОКах і вже тоді можна зрозуміти за ЯКИМ ноком ви працюєте. В описі до кожного нока є рекомендовані вимоги, деякі з них must have в залежності від провінції. Наприклад, Carpenter сертифікація обовʼязкова в Квебеці, в інших провінціях за бажанням.
-
не думаю що область України має значення. бо навряд офіцер взагалі в курсі де яка обть і де наприклад активні бойові дії а де ні.
-
Спробуйте сюди. Ця пошта була вказана, коли мені прийшов трекінг для відстеження
-
Вітаю! Підскажіть чи дайте посилання як податися заново на ворк перміт з новим паспортом і щоб зняти обмеження з ворк перміт. Щось не можу знайти, дякую!