PR CUAET
-
Не важливо як ви оформлені, важливо які обовʼязки ви виконуєте. Обовʼязки в рефренс летер порівнюють з обовʼязками в НОКах і вже тоді можна зрозуміти за ЯКИМ ноком ви працюєте. В описі до кожного нока є рекомендовані вимоги, деякі з них must have в залежності від провінції. Наприклад, Carpenter сертифікація обовʼязкова в Квебеці, в інших провінціях за бажанням.
-
не думаю що область України має значення. бо навряд офіцер взагалі в курсі де яка обть і де наприклад активні бойові дії а де ні.
-
Спробуйте сюди. Ця пошта була вказана, коли мені прийшов трекінг для відстеження
-
Вітаю! Підскажіть чи дайте посилання як податися заново на ворк перміт з новим паспортом і щоб зняти обмеження з ворк перміт. Щось не можу знайти, дякую!
-
схоже що вони спеціально вносять частково, щоб не приїхало 1300 одночасно
-
Це дуже дорого. В Україну я заплатила в Апостиль за два дипломи (правда без перекладів) 2900 грн, тобто грубо 100CAD. Не думаю, що переклади аж такі дорогі в Апостилі, і що аж така різниця в ціні , якщо робити оплату в доларах. Тут точно ви звернулись до якоїсь контори, яка невідомо що вам пообіцяла. Все можна було зробити самому, купа відео і в чатах люди описують свій досвід.
-
Самому нічого не можна відправляти. WES приймає тільки і лише від відповідних установ - для дипломів з України це лише Іміджевий центр Апостиль. WES не прийме до розгляду дані про диплому з України надіслані від 'когось'. Посередники можуть допомогти це все зробити, але все піде все одно через Апостиль