PR CUAET
-
схоже що вони спеціально вносять частково, щоб не приїхало 1300 одночасно
-
Це дуже дорого. В Україну я заплатила в Апостиль за два дипломи (правда без перекладів) 2900 грн, тобто грубо 100CAD. Не думаю, що переклади аж такі дорогі в Апостилі, і що аж така різниця в ціні , якщо робити оплату в доларах. Тут точно ви звернулись до якоїсь контори, яка невідомо що вам пообіцяла. Все можна було зробити самому, купа відео і в чатах люди описують свій досвід.
-
Самому нічого не можна відправляти. WES приймає тільки і лише від відповідних установ - для дипломів з України це лише Іміджевий центр Апостиль. WES не прийме до розгляду дані про диплому з України надіслані від 'когось'. Посередники можуть допомогти це все зробити, але все піде все одно через Апостиль
-
Що значить на білому бланку? Якщо написали, що вам треба звернутись в заклад освіти, значить звертайтесь там де ви вчилися - нехай вони підтверджують що у вас на руках нормальний справжній додаток (мабуть у вас бланк якийсь не такий, тому Апостиль вам завернув, вони не впевнені що це не підробка чи щось таке), або нехай вам ваш заклад освіти видає дублікат додатка, який прийме до розгляду Апостиль
-
А можно ссылочку на план замену ? Или название
-
Доброго вечора, спільното! Я нещодавно знайшла цю найкориснішу групу, купа цікавої інформації, але ніяк не можу зрозуміти про medical inadmissibility. Коротко про кейс: моя мама (53роки) має рак. Цей вид невиліковний, лише підтримувати стан пухлини. Хворіє вже давно, з 2016р, було дві хімії в Україні. В травні 2022 переїхали до Канади, де рік тому, після хімії, назначили СУПЕР дорогі пігулки, які тут визнані золотим стандартом (про який в Україні і не чули). Ціна пігулок: ~$11,000/місяць (Trillium покриває 99%). Тобто, ми вже вийшли за 5-ти річний ліміт. Як довго мама буде приймати ці ліки невідомо. І виникає запитання: чи є це жирний ред флаг🚩для H&C, бо дуже велике навантаження на систему, враховуючи, що «користі», для Канади, від старої і хворої людини мало… Ми ще не подавались, лише починаємо розглядати цю опцію. Взагалі є шанс з таким кейсом?
-
Ні. Апостиль вам може вислати оригінал, але ви особисто не можете у WES самі щось там відправити. Ви можете тільки свої копії і переклали самі прикріпити до аккаунту. А WES приймає до розгляду підтверджені credentials тільки отримані напряму від Апостиль МОН, вони самі відправляють їм напряму. От була ситуація тут вище чаті, що людина вчилася в Китаї. І вуз наче відправив щось там до WES, А WES написав, що не приймає. Тобто вони навіть від вузу не прийняли, не те що напряму від людини.
-
Як би ви особисто швидко могли внести 1300 паспортів в базу? Там 2 дівчини працюють і у них є ще багато іншої роботи. Тому абсолютно не спеціально вносять довго в базу
-
...а от про стару людину в 53 роки було трохи прикро 🥲 (хлопчик 50 років) :)
-
Ні, працює трошки інакше - . Ви будете мати 30 або 60 секунд на підготовку, потім комп'ютер говорить - починайте говорити зараз - і ви повинні почати говорити, тому що саме тоді починається запис з вашого мікрофона. Рівно через хвилину запис закінчиться і все. Тобто якщо ви не змогли відразу швидко зорієнтуватися, що говорити, і почнете говорити на останніх 20 секундах запису, то от і буде лише 20 секунд записано, А все інше вами сказане просто не буде записано.
-
саме спеціально не вносять і це безперечно. я показував, що мій пакспорт (і думаю не лише мій) давно вже лежить в консульстві. І пошта приїхала вже давно - за цей час було дві доставки в Торонто та Оттаву. Тому це спеціально створена ситуація затримок і знущання над людьми