PR CUAET
-
Як би ви особисто швидко могли внести 1300 паспортів в базу? Там 2 дівчини працюють і у них є ще багато іншої роботи. Тому абсолютно не спеціально вносять довго в базу
-
...а от про стару людину в 53 роки було трохи прикро 🥲 (хлопчик 50 років) :)
-
Ні, працює трошки інакше - . Ви будете мати 30 або 60 секунд на підготовку, потім комп'ютер говорить - починайте говорити зараз - і ви повинні почати говорити, тому що саме тоді починається запис з вашого мікрофона. Рівно через хвилину запис закінчиться і все. Тобто якщо ви не змогли відразу швидко зорієнтуватися, що говорити, і почнете говорити на останніх 20 секундах запису, то от і буде лише 20 секунд записано, А все інше вами сказане просто не буде записано.
-
саме спеціально не вносять і це безперечно. я показував, що мій пакспорт (і думаю не лише мій) давно вже лежить в консульстві. І пошта приїхала вже давно - за цей час було дві доставки в Торонто та Оттаву. Тому це спеціально створена ситуація затримок і знущання над людьми
-
🥲це я цитую свою маму🙃
-
Чи не думаєте, що міграційні, які подають , що швидко отримали АІР просто роблять собі рекламу. Ви ж не можете їх перевірити, а ось подумати: о, крутий мен , потрібно і мені через нього подавати- ви можете.
-
Наконец-то Эдмонтон начал обновляться
-
все відносно. але по факту, повний робочий день одній людині
-
Нарешті дочекалася 👏Едмонтон.
-
Я проголосувала, але цікаво що вам дасть це опитування? Якщо б було:у мене 000 і я отримала АІР, у мене 0000 і я отримала АІР- то все було б зрозуміло, а тут не розумію , як ви опрацювати ці результати хочете