PR CUAET
-
Главное что они приехали и что их выдадут. Спасибо за ответ .
-
так, за останні два тижні тут і там випадки апрувів в людей, що подавались в 2024, тоді як багато хто з 2023 ще чекає. є люди, хто подавався разом, одні - з пластиком, інші без АІР навіть. ото й аиникла теорія, що розглядають швидше тих, в кого 0000 в заявці. збираємо дані, потім їх перевірятимем.
-
Так їздіть у консульство і жалійтесь там. Вже давно б отримали паспорт 😆 щось якось ви не ефективно жалієтесь
-
Так у них своя система і своя база. Ви думаєте, що у консульства і дії спільна база?
-
Всеодно не причина поспішати
-
Ще не отримала, але чомусь не жаліюсь 😆
-
Так, само перемикає на наступне завдання. Є час, відведений на питання, чи письмо. Вгорі екрану завдати буде видно, скільки часу залишилося. І коли час закінчиться, автоматично все закриється і перейде до наступного питання. Раджу вам подивитися на сайті YouTube CELPIP як проходить тест
-
Ось тому і запитую який зміст в опитуванні 🤷♀️, бо ви ж якусь теорію перевіряєте
-
В травні, коли подавалася на паспорти. Їхала машиною 7 годин, потім просиділа 6 годин там і так, чай не пʼють, слава Богу, але і не поспішають. Зовнішньо виглядає, що працюють. Ось не потрібно розказувати, що вони там всі такі запрацьовані. Я також в Україні працювала в паспортному столі і знаю, як там «працюють»
-
Мариана, не хочется с вами спорить и что-то доказывать, так как вы тут вечно возмущаетесь, почти на каждое сообщение в чате. Поэтому не буду даже вступать с вами в дискуссию.
-
У мене багато знайомих оформили. Може якось виборочно?🤔
-
Была в консульстве уже несколько раз и каждый раз видела как девчонки- работницы ходят ничего не делают и только смеются между собой.
-
Сейчас защитники бедных сотрудников консульства прийдут и натыкают нам. Воооот, даже в субботу бедные работают.