PR CUAET
-
Я про інше Ваш бал супер. Все інше напевно що 12, раз складно вам було тільки на reading ))) з оцінкою 11
-
@K_a_t_y_a [551835037] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 10/11/2024 06:10.
-
Може і не було , хто знає ,а може ви на паузі якійсь. Спробуйте , але сумніваюсь що це щось змінить. Вирішує провінції , що і як 🤷♂️
-
Не думаю що паспорти хоч якось сортуються. Просто вносяться ті що під руку попали
-
Привіт, чи хтось робив лист для підтвердження досвіду в укр. Люксофті?
-
Вітаю, маю до вас попередження, бо мала сьогодні не приємне враження про подачу закордонного паспорта в Оттаві Сьогодні спочатку отримала відмову о подачі на паспорт, бо не мала всіх копій та оплати (money order). Я намагаюсь стримати свої емоції і сльози, бо ловила цей слот дуже довго для дитини. По словам жінки «дякуючи, що вона має помічницю сьогодні і вона це зробить». Добре що є пошта, яка працює у суботу. Я намагаюсь спілкуватись українською мовою, але мій «суржик» іноді спливає , на що я отримала зауваження, що я ледь стримувала свої почуття . Відчувала таке зверхнє спілкування, що не мала змогу стримати себе навіть від сльоз Висновок: робіть всі копії заздалегідь і оплати)