PR CUAET
-
Ні. GSt HST тільки для бізнес діяльності
-
Ідете в банк і за 60$ на рік відкриваєте safety deposit box там і зберігаєте монети , злитки , документи
-
Бокс то не малий , виглядає так
-
Таких злитків там з десяток можна
-
;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻 Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Як на мене то витрата грошей. Я б собі купив зайву умовну унцію через фонд аніж платити банку за зберігання плюс мати ліквідність якщо мені потрібні гроші. Уявляю собі як людина з десятью такими злитками шукає хто б купив коли приспічить. І ніяких податкових плюшок за метал 🙃
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Дякую!
-
Я плачу банку за зберігання документів і то у мене на safty accountі фінанси ще за рік накапує відсотів більше вартості цієї скритки . Друге це диверсифікація капіталу , не можна скупити все на фонді , ніхто ж не знає як і що буде з фондами. Ще як варіант закинути фізично подушку фінансову . Нарахунок ліквідності , мабуть ви не стикалися тому не знаєте як золото чи сріблом без проблем купляєш і без проблем продаєш , не важно чи в Польщі чи в Канаді. Тай не можна інвестувати в це а потім ціна падає і людині приспічує і вона іде продавати , якщо купляти це на фінанси які в надлишку.
-
Всім привіт! В когось є покрокова інструкція як податися на продовження ворк-перміту на наступні 3 роки та які документи потрібно? Буду дуже вдячна!
-
Ви мені ніхто, щоб я тут виправдовувалась, та скажу - в моїй заявці ні слова про «бомбили» або прикидання, що я така бідна-нещасна. Єдине, що згадується в звʼязку з війною - це втрата можливості самостійно утримувати двох дітей-підлітків - це раз. А по-друге, а ви, пане Іване, хіба не «хитрожопий» тоді? Якщо судити по справедливості, то ви б мали на фронті бути зараз, захищати неньку-Україну, аж ніяк не розглядати варіанти отримання піару в Канаді.