PR CUAET
-
Згідно сайту, якщо до 04 лютого я мав introduction letter, то до 31.12 ще можу отримати wp
-
Не думаю, що ви отримаете в аэропорту. Вже не триває Cuaet програма. Але може буде і по іншому
-
Потрібна консультація - наприклад, з вашого досвіду. Збираюсь перебиратись в Канаду, в British Columbia по CUAET. Буде відкритий work permit. Я зараз вже десь з рік працюю над власним стартапом. Компанія зареєстрована в Штатах. Поки що все ще на ранній стадії - є трохи інвестицій, є якісь домовленості з потенційними клієнтами, є кілька фрілансерів на погодинній оплаті, один з них - громадянин Канади, доробляємо першу версію fintech продукту, яка повинна допомагати SME (невеликим бізнесам). Меня хочеться зрозуміти, які у мене можливості по отриманню PR, якщо я буду продовжувати цим бізнесом займатись в Канаді. Не бачу проблеми відкрити канадський branch для цього. Знаю, що в BC є provincial nomination для entrepreneurs. Але, наскільки я зрозумів, про PR там мова йде мінімум після 18 місяців роботи над своїм стартапом в Канаді. При цьому по Skilled Worker, якщо я знайду та прийму job offer канадський, у мене є шанси (так, розумію, що не все так просто) отримати PR мало чи не відразу. Чи я щось пропустив і не знаю? Бо враження таке, що спроба запустити свій бізнес, коли я від Канади нічого не прошу крім можливості жити та працювати, - підтримується менше, ніж робота на існуючу канадську компанію. Я не готовий собі зараз платити 150+ тисяч на рік. Бо мені на життя поки вистачає, я б краще людей ще найняв.
-
Я немного запуталась…Какой крайний срок на подачу для продления ворк или стали пермит?31 Декабря 2024 или 31 Марта 2025?
-
Всім доброго дня! Підскажіть будь- ласка після оплати за WP необхідно upload the receipt, правильно? І може у когось була подібна ситуація: якщо в IMM 5710 зазначили попередній шлюб чи потрібно прикладати докази( Свідоцтво про розлучення, тощо)? І чи потрібно в explanation letter пояснювати що в анкеті (групова) відповідали No на питання Are you accompanying a spouse who has status in Canada, хоча фактично відповідь повинна бути Yes, просто програма не пристосована для аплікацій типа CUAET
-
-
Друзі підкажіть як підгрузитт letter of explanstion, не бачу в кабінеті де загрузити , обираю upload documents, далі програма просить все підписати , але я боюсь що після підпису все відправиться без листа , бо не можу знайти кнопку де його загрузити
-
Спасибо
-
Благодарю
-
+1 (416) 779-7703 [email protected]
-
Селф-емплойд здесь как раз много налогов не платят. Зачастую вообще ничего или копейки. Именно поэтому они и выведены из экономических программ. Подаваться на ПР можно даже через 1 год совместной жизни с канадским бойфрендом. И главное, это конечно не общение с украинцами)) это наше семейное)) В любом случае, гуманитарная программа уж точно для других ситуаций и людей. Которые действительно нуждаются в помощи. У меня кто подался на гуманитарную программу, большинство имеет пассивный доход в Украине, квартиры магазины, здесь не работают и именно по этой причине идут по гуманитарной. Вот такие реалии. Но война это плохо для всех и все устраиваются, как могут.
-
Друзі підкажіть як підгрузитт letter of explanstion, не бачу в кабінеті де загрузити , обираю upload documents, далі програма просить все підписати , але я боюсь що після підпису все відправиться без листа , бо не можу знайти кнопку де його загрузити
-
Интересно, а какой смысл Канаде давать таким людям давать пр канадский? У них рабочая и финансовая связь только с Украиной, налоги они я так понимаю платят только Украине. Для меня, к примеру, гуманитарная программа точно не для таких людей
-
Доброго дня усім. Підкажіть будь ласка, я отримала продовження ПР ще на три роки. Треба про це повідомляти через вебформу? Дякую