Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 774.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t608644740T Offline
    t608644740T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Романяк
    wrote on last edited by
    Друзі підкажіть як підгрузитт letter of explanstion, не бачу в кабінеті де загрузити , обираю upload documents, далі програма просить все підписати , але я боюсь що після підпису все відправиться без листа , бо не можу знайти кнопку де його загрузити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лена Керади
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лена Керади
    wrote on last edited by
    Благодарю
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    +1 (416) 779-7703 [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    5000 грн развод через адвоката уделённо. Очень быстро делают
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    Селф-емплойд здесь как раз много налогов не платят. Зачастую вообще ничего или копейки. Именно поэтому они и выведены из экономических программ. Подаваться на ПР можно даже через 1 год совместной жизни с канадским бойфрендом. И главное, это конечно не общение с украинцами)) это наше семейное)) В любом случае, гуманитарная программа уж точно для других ситуаций и людей. Которые действительно нуждаются в помощи. У меня кто подался на гуманитарную программу, большинство имеет пассивный доход в Украине, квартиры магазины, здесь не работают и именно по этой причине идут по гуманитарной. Вот такие реалии. Но война это плохо для всех и все устраиваются, как могут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Романяк
    wrote on last edited by
    Друзі підкажіть як підгрузитт letter of explanstion, не бачу в кабінеті де загрузити , обираю upload documents, далі програма просить все підписати , але я боюсь що після підпису все відправиться без листа , бо не можу знайти кнопку де його загрузити
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Интересно, а какой смысл Канаде давать таким людям давать пр канадский? У них рабочая и финансовая связь только с Украиной, налоги они я так понимаю платят только Украине. Для меня, к примеру, гуманитарная программа точно не для таких людей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Там звідки ви його скачали . Play store . Apple srore
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Какая вероятность того, что из 40000 выберут именно Вас? Выбирает искусственный интеллект рандомно и вероятность быть выбранным 50 к 40000 или 1:800
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Таня Лелюх
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Підкажіть будь ласка, я отримала продовження ПР ще на три роки. Треба про це повідомляти через вебформу? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t546727794T Offline
    t546727794T Offline
    Andrii 🍉🍉🍉
    wrote on last edited by
    Написав у Приват
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, будь ласка, у Formulaire de demande de sélection permanente за програмою PEQ чи маю я вказувати колишнього чоловіка, я не знаю його номер паспорта та розлучалися ми не у Канаді. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Стосовно податків, тут з вами може посперечатися будь-який фахівець у таксах. Саме self-employed є рушіями економіки та в середньому сплачують податків набагато більше, ніж наймані працівники. В тому числі й тому, що не мають стелі заробітку. Звичайно, якщо мова про законослухняного підприємця, а не про людину, яка просто працює на дядю за чорний кеш і не платить податків, бо вдома не платила й тут не збирається. Self-employed виключені перш за все тому, що місцевому бізнесу потрібні кваліфіковані наймані працівники на закритому wp, а не конкуренти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    TeaPenguin
    wrote on last edited by
    Добрый день. Отписываюсь по промежуточному результату. Вернее по его отсутствию. В сентябре мы получили AOR и процес шёл довольно быстро, PAL, биометрия. Зачёт медицины 10го октября. В тот же день, зная ситуацию с запросами на милитари я (добровольно и по своей инициативе) отправил перевод своего приписного после военной кафедры, заполненную форму (с прочерками) и объяснительную что не служил срочку. Был ответ что "документы приняты и отправлены ответственному офицеру". С тех пор прошёл месяц - никаких изменений в заявке или запросов не получал. Не берусь никому что-то советовать темболее что история не завершена. Но в общую копилку опыта думаю мой случай добавит. Отпишусь как/если что-то изменится. Всем удачи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t515040284T Offline
    t515040284T Offline
    Olha Ukropka
    wrote on last edited by
    Ред сил ни до одного места, а tradesertificate, 7 или 9 баллов, не помню
    1 Reply Last reply
    0
  • t5742797887T Offline
    t5742797887T Offline
    Я в порядке
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻  Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags