PR CUAET
-
Один з основних тестів на гуманітарні консидерації, це обєктивна незмогна отримати ПР законним шляхом. Зазвичай мова, досвід, освіта, вік і тд не є такими причинами, тим більше коли є на 3 роки дозвіл на роботу і можливість вибирати будь яку провінцію і програму.
-
Дуже дчкую Вам, так ми по іншому хочемо подаватись, але там теж не потрібно ні те ні те)) я сайт перечитувала декілька разів, але хотілось ще в тих хто вже подавався дізнатись)) А Ви вже отримали номінацію по цій програмі? Бо ми в разі якщо NOI не отримаємо, тоже думаємо через цю йти)) Але надіємось скоро НОІ побачити☺️🙏🏻
-
Зрозуміло, дякую
-
Дякую
-
Я не впевнена про який із напрямків із OINP Ви запитуєте, але для Employer Job Offer Foreign Workers цього всього не треба (свідоцтво про народження і про шлюб). Номінація видається на головного апліканта і лише при подачі на ПР ви вказуєте себе як родину Перейдіть на сайт саме тої програми, яка цікавить і там є сторінка з детальним описом всього що треба (поставте автоматичний переклад якщо треба) там все досить просто щодо документів І будьте дуже уважні до того, що Вам пишуть не імміграційні консультанти (хоча навіть деякі консультанти нам казали не завжди те що відповідало дійсності)
-
Тут доведеться робити як скаже енік. Думаю що скажуть перекладати додаток той що українською
-
Ні, в мене є диплом 2ма мовами. І є 2 додатки - 1 укр, а 2ий - міжнародного зразка (укр і англ)
-
Да, вы в Канаде являетесь налоговым резидентом с момента получения син номера, открвтия банковского счета...
-
Доброго дня. Мене цікавить питання щодо Personal Tax Credit Return. В поясненні пише, що для не резидентів потрібно поставити «0» у лініях 2-12 якщо 90% доходів з інших країн будуть вказані. Але - у 2023 я не буду мати доходів з інших країн, ніж Канада. Work permit - це резидент чи ні?
-
Якщо це диплом держ зразка, то копію підгружаєте в екаунт вес і далі по процедурі. Якщо у вас є державний диплом і типу міжнародний з перекладом (дві версії диплому, так приватні вузи деякі роблять) то мусить бути переклад державного, хочете замовляєте одним пакетом у enic, хочете у агенції переклвдіть і завантажте самі
-
2015