Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Таня Лелюх
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Підкажіть будь ласка, я отримала продовження ПР ще на три роки. Треба про це повідомляти через вебформу? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t546727794T Offline
    t546727794T Offline
    Andrii 🍉🍉🍉
    wrote on last edited by
    Написав у Приват
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, будь ласка, у Formulaire de demande de sélection permanente за програмою PEQ чи маю я вказувати колишнього чоловіка, я не знаю його номер паспорта та розлучалися ми не у Канаді. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Стосовно податків, тут з вами може посперечатися будь-який фахівець у таксах. Саме self-employed є рушіями економіки та в середньому сплачують податків набагато більше, ніж наймані працівники. В тому числі й тому, що не мають стелі заробітку. Звичайно, якщо мова про законослухняного підприємця, а не про людину, яка просто працює на дядю за чорний кеш і не платить податків, бо вдома не платила й тут не збирається. Self-employed виключені перш за все тому, що місцевому бізнесу потрібні кваліфіковані наймані працівники на закритому wp, а не конкуренти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    TeaPenguin
    wrote on last edited by
    Добрый день. Отписываюсь по промежуточному результату. Вернее по его отсутствию. В сентябре мы получили AOR и процес шёл довольно быстро, PAL, биометрия. Зачёт медицины 10го октября. В тот же день, зная ситуацию с запросами на милитари я (добровольно и по своей инициативе) отправил перевод своего приписного после военной кафедры, заполненную форму (с прочерками) и объяснительную что не служил срочку. Был ответ что "документы приняты и отправлены ответственному офицеру". С тех пор прошёл месяц - никаких изменений в заявке или запросов не получал. Не берусь никому что-то советовать темболее что история не завершена. Но в общую копилку опыта думаю мой случай добавит. Отпишусь как/если что-то изменится. Всем удачи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t515040284T Offline
    t515040284T Offline
    Olha Ukropka
    wrote on last edited by
    Ред сил ни до одного места, а tradesertificate, 7 или 9 баллов, не помню
    1 Reply Last reply
    0
  • t5742797887T Offline
    t5742797887T Offline
    Я в порядке
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻  Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Michael
    wrote on last edited by
    Маю запитання, якщо подавались на федеральний рівень в червні, і отримали AOR 22 жовтня,біо здали через кілька днів.по теперішнім тенденціям, коли очікувати наступні зміни? зараз все проходить повільніше? Я переглянув хронології людей які подавалися ще раніше, там взагалі все чудово. А зараз багато людей очікують на багато довше. І ще запитання, якщо ти вже на федеральному рівні, і так сталося ,що кілька тижнів у тебе немає 30 годин, наскільки це погано?
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Есть программы для бизнеса тоже после определенного порога. У меня друзья по бизнес визе переезжали. До этого порога могут учитывать большие риски закрытия бизнеса на начальном этапе + убирают спекуляцию на легком получении пр через селф, где условно каждый может сказать, что у меня вот бизнес по продаже яблок и плетению бисером, дайте мне пр
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/1783/318924
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    13404
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста- в заявлении на отправку паспорта DHL- в шапке Посольство Украины в Канаде - какой адрес писать в Оттаве?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітю, якщо хтось має слот в Оттаві, маю до вас попередження Сьогодні отримала не дуже гарне враження Мені спочатку відмовили об отриманні закордонного паспорту, бо я не мала «всіх копій документів та оплати (money order)» це є на сайті, але я не знайшла спочатку. Сьогодні субота і не працює пошта (але я знайшла подалі і змогла оплатити де працює у вихідні) За словами жінки «дякуючи, що вона має помічницю, щоб зробити для мене копії , вона прийняла мене по моєму слоту, який я дуже довго ловила для дитини. (З цієї миті я дуже хвилювалася і намагалася стримати свої почуття, але в мене погано виходило, бо почувалася я принижено якось, людина говорила до мене зверху, як до нижчьої для неї особо) я намагаюсь говорити повністю українською мовою, але мій «суржик» частково випливав, на що я отримала таке засудження, яке довело мене до сліз Я поважаю всіх, стараюсь, але відчула таке гівно всередині , чесно , таке приниження, маючі новонароджену дитину Висновок: майте сталеві нерви, всі копії та оплати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Так, було таке, але недовго і вже не актуально. Був дуже високий поріг входу, щось в районі 500к із зобов'язанням найму канадців тощо. По стартап-візі також швидко все розібрали. Давно не цікавився, але здається вона скоро зачиняється остаточно. Нових заявок не приймають, а місце в інкубаторі нерозумних грошей вартує, щось 300-350к. Можна вважати, що порівняно з іншими країнами бізнес-імміграції тут нема. Може я відстав від життя, жваво цікавився цим років 8-10 тому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t686961078T Offline
    t686961078T Offline
    Любовь Ярёменко
    wrote on last edited by
    Сильно не засмучуйтесь. Тут як на екзамені 10 хвилин позору але диплом в кишені (у даному випадку паспорт)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem Poliakov
    wrote on last edited by
    Надеюсь, что из 40000+ заявок не более 30000 реальных людей. Уже выше шансы)
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Там несколько вроде бы программ, в том числе и для стартапов с выполнением определенных условий. Но с нюансами и деталями этих программ не знакома.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags