PR CUAET
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Стосовно податків, тут з вами може посперечатися будь-який фахівець у таксах. Саме self-employed є рушіями економіки та в середньому сплачують податків набагато більше, ніж наймані працівники. В тому числі й тому, що не мають стелі заробітку. Звичайно, якщо мова про законослухняного підприємця, а не про людину, яка просто працює на дядю за чорний кеш і не платить податків, бо вдома не платила й тут не збирається. Self-employed виключені перш за все тому, що місцевому бізнесу потрібні кваліфіковані наймані працівники на закритому wp, а не конкуренти.
-
Добрый день. Отписываюсь по промежуточному результату. Вернее по его отсутствию. В сентябре мы получили AOR и процес шёл довольно быстро, PAL, биометрия. Зачёт медицины 10го октября. В тот же день, зная ситуацию с запросами на милитари я (добровольно и по своей инициативе) отправил перевод своего приписного после военной кафедры, заполненную форму (с прочерками) и объяснительную что не служил срочку. Был ответ что "документы приняты и отправлены ответственному офицеру". С тех пор прошёл месяц - никаких изменений в заявке или запросов не получал. Не берусь никому что-то советовать темболее что история не завершена. Но в общую копилку опыта думаю мой случай добавит. Отпишусь как/если что-то изменится. Всем удачи.
-
Ред сил ни до одного места, а tradesertificate, 7 или 9 баллов, не помню
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻 Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Маю запитання, якщо подавались на федеральний рівень в червні, і отримали AOR 22 жовтня,біо здали через кілька днів.по теперішнім тенденціям, коли очікувати наступні зміни? зараз все проходить повільніше? Я переглянув хронології людей які подавалися ще раніше, там взагалі все чудово. А зараз багато людей очікують на багато довше. І ще запитання, якщо ти вже на федеральному рівні, і так сталося ,що кілька тижнів у тебе немає 30 годин, наскільки це погано?
-
Есть программы для бизнеса тоже после определенного порога. У меня друзья по бизнес визе переезжали. До этого порога могут учитывать большие риски закрытия бизнеса на начальном этапе + убирают спекуляцию на легком получении пр через селф, где условно каждый может сказать, что у меня вот бизнес по продаже яблок и плетению бисером, дайте мне пр
-
Вітю, якщо хтось має слот в Оттаві, маю до вас попередження Сьогодні отримала не дуже гарне враження Мені спочатку відмовили об отриманні закордонного паспорту, бо я не мала «всіх копій документів та оплати (money order)» це є на сайті, але я не знайшла спочатку. Сьогодні субота і не працює пошта (але я знайшла подалі і змогла оплатити де працює у вихідні) За словами жінки «дякуючи, що вона має помічницю, щоб зробити для мене копії , вона прийняла мене по моєму слоту, який я дуже довго ловила для дитини. (З цієї миті я дуже хвилювалася і намагалася стримати свої почуття, але в мене погано виходило, бо почувалася я принижено якось, людина говорила до мене зверху, як до нижчьої для неї особо) я намагаюсь говорити повністю українською мовою, але мій «суржик» частково випливав, на що я отримала таке засудження, яке довело мене до сліз Я поважаю всіх, стараюсь, але відчула таке гівно всередині , чесно , таке приниження, маючі новонароджену дитину Висновок: майте сталеві нерви, всі копії та оплати
-
Так, було таке, але недовго і вже не актуально. Був дуже високий поріг входу, щось в районі 500к із зобов'язанням найму канадців тощо. По стартап-візі також швидко все розібрали. Давно не цікавився, але здається вона скоро зачиняється остаточно. Нових заявок не приймають, а місце в інкубаторі нерозумних грошей вартує, щось 300-350к. Можна вважати, що порівняно з іншими країнами бізнес-імміграції тут нема. Може я відстав від життя, жваво цікавився цим років 8-10 тому.
-
Сильно не засмучуйтесь. Тут як на екзамені 10 хвилин позору але диплом в кишені (у даному випадку паспорт)
-
Надеюсь, что из 40000+ заявок не более 30000 реальных людей. Уже выше шансы)
-
Там несколько вроде бы программ, в том числе и для стартапов с выполнением определенных условий. Но с нюансами и деталями этих программ не знакома.
-
Нам теж спочатку дали це посилання, а потім сказали краще через кабінет , а через кабінет тільки обов'язкові документи ...а лист поясненя значить через цей лінк ? Дякую