PR CUAET
-
Спасибо за ответ
-
Ловила, як і всі, кожен раз стрес, з подругою зловили, вона зайшла з компʼютера а я з телефона. Вона зловила для мене, то було як в останній раз, натискали на всі дати підряд, і зловили.
-
Добрий ранок, маю запитання на рахунок іпотеки, якщо людина має permanent resident, і хоче будинок приблизно за 250 000-300 000$ на перший внесок буде мати, але кредитний рейтинг нижче 500, то в такому випадку можна забути за іпотеку, її не одобрять?
-
Так там в шапке написано ПОСОЛЬСТВО УКРАИНЫ В ОТТАВЕ , а внизу строчка доя заполнения адреса. Вот и не знаем какой адрес писать. Паспорт изготовлен 31 октября. В тот же день отправили чек об оплате доставкой DHL и вместе с заявлением отправили сайт консульства. С тех пор получили только уведомление от почты об оплате и тишина. Вот я и думаю , что наверное нет движения из за того , что адрес не указали.
-
А чого це одна і та сама історія спочатку від якоїсь Оксани, а потім від якоїсь Кейт ?🤔
-
Як багатодітна родина.Багатодітні та в кого дитина з інвалідністю,вони мають дні для таких категорій
-
Интервью RAMQ медицинское покрытие для украинцев в Квебеке радио Canada
-
Вітаю вас!) це гарна новина, а по якій ви програмі?
-
У мене двоє дітей, я ловила як і всі.