PR CUAET
-
Це троль. Я вже цю історію чув від двох різних людей. З появою інтернету,не тільки родина знає що хтось має психічний розлад,але і всі хто в мережі.
-
Я знаю, я ловила слоти для кожної дитини окремо, з травня місяця я ловила слот, і зловила в вересні на 9 листопада.
-
Спасибо большое Елена за такой всеохватывающий ответ!!!
-
Интервью RAMQ медицинское покрытие для украинцев в Квебеке радио Canada
-
При мені прийшла така неадекватна дама. Без ксерокопій та без оплати, « Патамушта ана никада не расла в селе,и не знает этот язык. Паэтаму ана ничево не принесла,патамушта не смогла прачитать,что там написано». Дівчата її погнали звідти,при чому обливши кавою та знявши перуку. Добре що прибіг її масік,і забрав її у людей,а то дама мала б більші проблеми. Хоча дуже погрожувала поліцією,але ніхто поліцію так і не викликав. Тому якщо чесно,я не заздрю тим дівчатам що працюють в консульстві,деколи такі фрукти приходять,що можливо назавжди втратити віру в людей….
-
Ні,вони самі не знають коли буде в наступний раз. Пишіть їм на пошту,вони вам передзвонять.Але це також займає не мало часу. Я більше півроку писала,майже кожного тижня.
-
Точно. Можно ещё попробовать вывести зависимость из того, в какой день недели подана заявка. Всем "понедельникам" отказывают, всем "пятницам" дают и т.п. 🧐
-
Добавте будь ласка коли і по якій програмі ви подавалися, а то трошки не зрозуміло скільки ви очікуєте